Löysin ohjeen Myllyn paras-sivuilta, siellä myös kuva, jossa paistos ei muistuta koiranoksennusta (sori kielikuva...). Kiva idea minusta ja lopputulos oli oikein maistuvaa.

Photobucket

n. 5

dl

raparperinvarsia viipaloituina 
 1

tl

kanelia tai kardemummaa 
 2-3

 

banaania 
 100

g

voita tai margariinia (tarvittaessa laktoositonta) 
 1½

dl

fariini- tai tummaa sokeria 
 3

dl

Myllyn Paras Kaurahiutaleita tai Pikakaura+Kuitu Hiutaleita 
 ½

dl

Myllyn Paras Ruis- tai tavallisia Korppujauhoja tai Tattarijauhoja 

Kuori raparperit, viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan. Viipaloi myös banaanit ja laita ne raparperien päälle. Ripottele päälle kanelia tai kardemummaa. Sulata rasva, sekoita siihen ohjeen loput ainekset. Levitä seos vuokaan palojen päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 20-25 min tai mikroaaltouunin täysteholla (n. 800 W) n. 10 min.

 

Maistui lapsillekin, yleensä kun eivät raparperista välitä (paitsi suoraan penkistä pelkältään).