Nyt on viimein tyttöjen synttärijuhlallisuudet ohi, tässä tarjottavia:

Photobucket

Takavasemmalta:

Tonnikala-rieskarullat

-3 kpl rullarieskaa

-välissä yhteensä n. 1 iso prk ruohosipuli- ja sinihomejuustotuorejuustoja, suippopaprikaa, 2 tlk tonnikalaa

Cocktailpiirakat ja munavoi

Perhosmuffinit (idea Ruthin blogista)

-perusmuffinitaikina, lisäsin jokaisen muffinin pohjalle palan Pätkis-suklaata

-välissä vaahdotettua mokkakermaa, perhosen "vartalo" Dubbelnougat-suklaasta

-hyvää!

Raparperi-valkosuklaakakku

-ohje peräisin Sitruunamarenki-blogista (kiitos Helkku!)

- tästä ei oikein tainnut kukaan pitää, ainakaan lapset eivät suostuneet kuin pikkuisen maistamaan. Kumma juttu, vaan tässä taas näemme sen, että makuasioista ei kannata kiistellä. Kannattaa kokeilla, onhan tuo aivan ihanan ja erikoisen näköinen (no jaa, ehkä ei tuo minun versioni, mutta kannattaa käydä Helkulla katsomassa...).

Vadelmatäytekakku

-vaalea kakkupohja kostutettu vaniljamaidolla, väleissä vadelmacappuccino Mihannan ohjeella. Kerma ryynähti totaalisesti (sisäilman lämpötila n. 150 astetta), joten ei tuosta oikein mitään tahtonut tulla. Paistoin pohjan Tupperin kakkuvuoassa, muttei sitä tuosta valmiista juuri huomaa.

Cocktailtikkuja

-tomaatti, juusto, viinirypäle, lihapullat, pikkunakit. Lapset ei muuta syöneetkään kuin näitä... Niin ja karkkia =)

Poro-rieskarullat

-4 kpl rullarieskoja

-reilu 150 g pekoni-purjo-tuorejuustoa

-1 maustekurkku pienittynä

-100 g poron kylmäsavupaistia pienittynä

Tänä vuonna vietettiin synttärijuhlia hiukan pienimuotoisemmin kuin yleensä, tuli taas vissiin hiukka liioiteltua noiden tarjottavien määrässä. Kyllähän sen taas arvaa, kuka ne loput syö... (nimim. 4 kg lisää elopainoa kesäloman aikana).

 

Photobucket