Mielessä on tämäkin pyörinyt jo piiiiitkään vaan katsotaan josko nyt tulisi valmista. Tarkoitukseni on siis tallentaa lähinnä käsitöitä joita tulee valmiiksi tasaisen tappavaa tahtia. Jonkinlainen pakkomielle ehkä... Minä puhuisin vaan tervehenkisestä harrastuksesta =)

Sananen itsestäni... Olen 30jotain perheenäiti ja vaimo Uudeltamaalta. Perheeseen kuuluu 3-vuotiaat kaksostytöt ja piirun verran vaille 1,5-vuotias poika. Vipinää riittää. Aloitin tänä syksynä työt hoitovapaan jälkeen, teen yötyötä tyyliin 7 yötä-7 vapaata. Käsityöinnostuksen (tai sen pakkomielteen) löysin uudestaan töihin palattuani, siinähän tuota aikaa on yön hiljaisina tunteina. Kotona harvemmin mitään ehtii rauhassa tehdä (miksiköhän?). Ruuanlaitto meidän perheessä hoituu tyyliin "vuokaan ja uuniin", joskus harvoin innostun tekemään jotain isotöisempää. Sitä paitsi kaikki ohjeet on kumminkin toisten blogeista pöllittyjä :)

Jääpi siis nähtäväksi kuinka aktiivisesti tähän ehtii paneutua, mutta olisihan se kiva edes noita neulomuksia muistiin saada.

317108.jpg

Saas nährä kuinka kauan jaksavat olla yhtä onnellisia äidin tekeleistä =D