321359.jpg

Lastenhuone

Hermot on riekaleina. Tytöillä on taas joku ihme vaihe päällä (joka tosin tuntuu kestävän jo neljättä vuotta), kitinää ja vinkumista piisaa aamusta iltaan. Tuntuu että ovat tehneet jo kohdussa diilin; aina jommallakummalla pitää olla joku asia huonosti. Kurjuuden määrä on siis aina vakio.

Episodi tältä aamulta:

Poika raivoaa eteisessä kun baby born (eli peinipoini) ei pysy rattaissa. Elämää suurempi ongelma tuntuu olevan sekin. Laitan nuken rattaisiin ja poika lähtee onnessaan juoksemaan. Seuraavaksi toinen tytöistä hyökkää sohvalta: "MUN vauva, MUN rattaat!!!". Taisteluhan siitä syntyy. Samaan aikaan toinen tytöistä raivoaa kun pikkarit ei mene kunnolla jalkaan. Auttaa ei saa. Määrätön kiljuminen jatkuu, tavarat levitellään ympäri lattioita, poika kiipeilee tiskipöydällä jne.jne. Tätä samaa sitten iltaan asti, voit kuvitella että siinä kohtaa kun suljen tyttöjen huoneen toivotettuani heille hyvää yötä pääsee yleensä hyyyyvin syvä huokaus. Jokapäivän motto tuntuu olevan nykyään "kai tää tästä".

 

No, se siitä. Eilen lähdettiin porukalla mummolaan 150 km:n päähän. Automatkat ovat luku sinänsä, lapset istuvat takapenkillä kuin sillit suolassa eikä matkat yleensä suju ilman itkua ja hammasten kiristystä. Hermoja lepuuttaakseni tekaisin tällaisen:

321044.jpg

Tuollaisena tuo peittää melkein koko keittiön pöydän :) Kyseessä on siis Liskopipo Novitan talvi 2006-lehdestä. Pojalle tuota kaavailin, on nyt koneessa pyörimässä. Saapi sitten nähdä kenelle sopii. Tein joululahjoiksi kahdet tossut sekä kahdet lapaset Huopasesta ja tympiinnyin lankaan. Tuo malli on kuitenkin niin hauska että pitihän sitä koittaa. Ohjeessa mainittu langanmenekki ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, mutta eipä tuo mielestäni kovin pahan näköinen ole, vaikka päälaki onkin erivärinen.

 

Niin, oli mulla oikein asiaakin :) Katsokaas, mitä ihanuuksia tarttui mukaan perjantaiselta kauppareissulta:

319351.jpg

Nuo Huopaset on siis jo käytetty ja Tango Fanilla ajattelin tuunata tyttöjen kissankorvapipoa. Pääosassa kuvassa on nuo ihanaiset hahtuvalangat, jotka on mulle ihan uusi tuttavuus. Niille pitäisi keksiä käyttötarkoitus, ideoita otettaisiin mieluusti vastaan! Mitenhän tuo käyttäytyy Huopaseen verrattuna? Väri on ihana, kiva olis keksiä jotakin söpöä niistä.

 

OIKEIN ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2007!