326850.jpg

Tämä resepti on kotoisin Anna-Leena Härkösen kirjasta Sopan syvin olemus. Hyvä kirja, suosittelen. Hiukka piti taas soveltaa ohjetta kun en sitä sanatarkasti ollut kirjasta laittanut muistiin. Jotakuinkin näin se meni (suluissa käyttämäni ainekset):

3 (5) dl kuviopastaa

250-300 (400) g jauhelihaa

1 sipuli (reilusti kuivattua sipulirouhetta)

2 valkosipulinkynttä (1 tl valkosipulirouhetta)

1 paprika

mustapippuria

oreganoa (provencen yrttisekoitusta)

persiljaa

200 (125) g fetajuustoa

Keitä pasta, paista jauheliha ja kuullota joukossa paprika ja sipulit. Mausta.

Sekoita jauheliha ym. kypsän pastan joukkoon.

Lisää kuutioitu feta ja kuumenna. Itse lisäsin tässä vaiheessa kattilaan hiukan vettä.

Hyvää (ei kai mikään missä on juustoa voi pahaa ollakaan).