Onpa taas vierähtänyt tovi jos toinenkin siitä kun olen tänne viimeksi ehtinyt. Kävijälaskuri yllätti; yli tuhat kävijää. Oho!!! Kiitos vaan kaikille kiinnostuksesta, nyt tiedän että teitä siellä jokunen on :)

 

Kuulumisia... Loppuviikko meni enempi vähempi sumussa, olipa taas vaikeaa päästä normaali-ihmisten rytmiin. Yöt sain kyllä nukuttua ihan hyvin, mutta päivälläkin tuntui että pakko on pötkähtää päikkäreille. Tässä kotona on vaan jatkuvasti pikku hommaa, että omat "ylimääräiset" touhut jäi vähemmälle. Samos-liivimekkoa värkkäsin aina kun mahdollista, huomatakseni sitten että siitä tuli ihan kamala. Mekko on siis tällä hetkellä haudattuna kaapin perukoille, puran sen sitten kun haavat paranee. Toisaalta ihan hyvä, ajatus toisen mekon vääntämisestä oli kaikkea muuta ku innostava. Langat tahtoo ehkä neuletakeiksi tässä kevään mittaan.

 

Ihanaa kun on lunta. Eilen oltiin koko porukalla pulkkamäessä, poikanenkin on innokas laskija. Sitkeästi se aina vaan kiipesi mäen ylös vaikka miehellä ei mittaa ole vielä metriäkään =D

 

Tällä viikolla pitäis aloitella opiskelukin. Jossain ihme mielenhäiriössä ilmoittauduin opiskelemaan erityispedagogiikkaa Helsingin avoimeen yliopistoon. Saa nähdä miten nämä kaikki saa sitten yhdistettyä. Onhan se tehtävä, sen verran kirpaisi se yli 300 euron osallistumismaksu. Voipi olla vaan että käsitöille jää vähemmän aikaa tai sit on tingittävä jostain muusta. Kun vaan tietäis mistä.