Tän äkillisen lämpöaallon seurauksena meillä on taas maalimankirjat sekaisin. Keskiviikkoaamuna vikasta yövuorosta tullessani oli kämppä pakkasen puolella, jääkaappi oli talon lämpimin paikka. Pari sulaketta oli yön aikana kärähtänyt, joten vesipumppu ei toiminut. Tästä johtuen patterit oli jäätyneet ja kun tää talo on kuin seula niin eihän tämä kauaa lämpimänä pysy. Onneksi Mies oli kotona, sai alkaa sulattelemaan putkia. Putkimiehiä kun ei näissä lämpötiloissa saa Puolastakaan (luulis olevan melko kannattava ammatti, muuten). Vesiputket oli menneet jäähän jo edellisenä päivänä, onneksi pesuhuoneeseen tulee vettä. Että semmosia. Tekis mieli valittaa enemmänkin mutta en jaksa.

On tässä tullut vähän käsitöitäkin tehtyä taas, en vaan ole ehtinyt koneelle. Tässäpä eka:

384870.jpg 

Tämä on takakappale Kaarrokeneuleesta (Novita kevät -06 extra). Kuvassa ei näytä ollenkaan niin räikeältä kuin oikeesti, saas nähdä tuleeko pidettyä. Tai saas nähdä tuleeko edes valmiiksi...

384883.jpg

Niin, olihan mulla valmistakin. Itselle tein Jättiraidasta ihan perussukat kun tuntuu ettei noita ole koskaan tarpeeksi. Kerästä olin tehnyt aiemmin tupsupipon ja vähän jänskätti riittääkö vielä sukkiin. Ei riittänyt. Mun harmaa seiskaveikkajämäkerä oli mennyt piiloon, joten toisen sukan kärjen tein kaksinkertaisesta Nallesta. Eipä tuo niin haittaa.

384887.jpg

Uusin murheenkryyni, Huopastossut poikaselle uuden Novitan ohjeella. Valmistuivat älyttömän nopeasti, mutta ei noilla ole mitään käyttöä. Tuota kantaosaa en saanut venytettyä millään ilveellä, siispä nuo eivät pysy pikkumiehen jaloissa. Harmittaa. Jos jollain olisi hyviä vinkkejä siihen, voisiko noita jotenkin "jatkaa" niin ilolla vastaanotettaisiin. Suunnittelin noista hiiritossuja vaan lanka meni just pelkkiin tossuihin. Hyvä niin, turhahan noita olis ollu sen ihmeemmin koristella. Nämä on aina näitä elämää suurempia kriisejä ;)