Aloittelijat (yhdessä alle 2 vuotta)

1. Teillä on huomattavasti parempaa seksiä kuin pariskunnilla keskimäärin. Et ymmärrä keskustelua aloitteen tekemisestä, sillä joudutte vain intohimon valtaan ja loppu käy itsestään.
2. Rakkautenne on niin suurta, että elämä exän kanssa oli siihen verrattuna ankeaa.
3. Katsotte elokuvien seksikohtauksia toisianne vilkuillen. Juuri noin ihanaa meilläkin on, mennäänkö takariviin?                                                                                                                                           4. Kun hän kysyy, voiko lähteä kavereiden kanssa baariin,sanot kyllä, mutta kun ovi menee kiinni, itket ikävästä.
5. Hänen 80-senttinen sänkynsä on liian leveä. Nukutte toisiinne kietoutuneina, ja kun toinen vaihtaa asentoa, toisen keho myötäilee saumattomasti.
6. Jaksatte hieroa toisianne tuntikausia.
7. Olette molemmat kauniita, älykkäitä, lahjakkaita ja seksikkäitä.
8. Teillä kummallakaan ei ole koskaan ilmavaivoja.

Edistyneet (yhdessä 2-5 vuotta)

1. Sinä haluat seksiä enemmän, tai sitten hän. Sinä myös haluat enemmän suuseksiä. Ymmärrät, että seksielämänne on samanlaista kuin muillakin.
2. Kadutte kaikkea, mitä alussa kerroitte existä. Jokainen yksityiskohta kostautuu itkukohtauksina ja irvailuna. Poltatte existänne muistuttavat tavarat.
3. Mietitte elokuvien seksikohtausten aikana, mistä kaikesta jäätte paitsi.
4. Hän kysyy, voiko mennä baariin. Sanot, että mene vain, on muuten kolmas kerta tällä viikolla. Hän sanoo, ettei sitten mene. Sinä huudat, että mene vain, ilta on joka tapauksessa pilalla.
5. Nukkuminen vierekkäin on suhteessanne parasta.
6. Hierot häntä, jos hän vihjaisee kipeistä hartioistaan.
7. Hän ei olekaan täydellinen. Hyvä, jos vähän muuttuisi.
8. Hän hoitaa ilmavaivansa vessassa.

Ammattilaiset (yhdessä yli 5 vuotta)

1. Kumpikin haluaa pikaseksiä. Sitä on kerran kuussa. Jos haluaa useammin,on tehtävä aloite. Aloitetta seuraa keskustelu siitä, pitäisikö kuitenkin mieluummin nukkua.
2. Suhteenne ei ole sen parempi tai huonompi kuin exänkään kanssa. Ei haittaa. Harmittaa, että tuli poltettua exien aikaiset tavarat.
3. Elokuvissa on liian vähän seksikohtauksia. Pitäisiköhän vuokrata pornoa?
4. Hän kysyy, voiko hän mennä kavereiden kanssa baariin. Sinä sanot, että ihan sama, ja tarkoitat sitä.
5. Nukutte kylässä 120-senttisessä sängyssä. Hän piirtää puolivälin kohdalle viivan, jonka yli et saa tunkea polveasi. Kotona teillä on kaksi metriä leveä sänky, jossa on erilliset patjat. Nukutte seuraavat 50 vuotta samoilla puolilla sänkyä.
6. Hän valittelee kipeitä hartioitaan. Kehotat häntä varaamaan ajan hierojalle.
7. Ilmoitat pieraisevasi, teet sen ja kikatat. Hän viuhtoo ilmaa sivummalle.

Meillä takana 5 ½ vuotta yhdessä, alkaa pitää paikkansa =D