Päätinpä taas vaihtaa, olihan tuo edellinenkin ihan kiva mut ei ehkä kuitenkaan ihan mun tyylinen kaikessa pastellisuudessaan (vai miten se ny kirjoitetaankaan...) Tänään ihailin tulppaaneja kaupassa mut ei tullu kumminkaan ostettua, onpahan nyt sitten täällä edes.

Meidän keittiö valmistui eilen (jiiiiiiiiiiihaaaaaa!!!!), johan se kuukauden ehtikin olla pois käytöstä. Kyllä ny kelpaa, sitä taas hetken aikaa osaa kovin arvostaa. Tänään herkuteltiin uuden köökin kunniaksi pannarilla, viikonloppuna voisi jotain mutkikkaampaakin ehkä väsätä. Hyvälle maistui kyllä sekin.

Tällä hetkellä menossa käsityö- ja opiskeluplääh. Jälkimmäisen suhteen pitäis kyllä nyt ottaa tiukka ote niskasta ja alkaa vaan pakertaa. Valmista ei ole nyt pahemmin tullut käsitöidenkään suhteen, työkaverille tein luumunvärisestä Ainosta kalorimetrin, Wavy-huivin jo päättelin mut totesin ettei haittais vaikka yhden mallikerran vielä tekis. Tytölle aloin tekemään Aileja oranssista ja valkoisesta Seiskaveikasta mutta päädyin purkamaan. Saahan niitä lapasia kaupastakin ja kyllä niillä niitä nyt onkin, kunhan tuo isäntä vaan lakkais jättämästä niitä milloin minnekin märkinä myttyinä..

Paskaäidin päiväkirjan innoittamana päätin esitellä viherkasvini. Eli seuraavaksi seuraa...TATTADADAA!!

466551.jpg

Ainokaiseni, nyt jo edesmenneet bambut. Ajattelin että niitä en onnistu tappamaan kun ei etes tarvi kastella, vaan tässä on tulos. Vasemmanpuolisen bambun varsi on luonnossa ruskea, salaman pirulainen vääristi väriä. Vesi sen sijaan on luonnollisessa värissään. Tänään ostin taka-alalla näkyvän krysanteemin, ne on yleensä kestäneet just sen aikaa kun kukkaa piisaa. Eli ei kovin kauaa.

On se muuten jännä juttu, että pihakukille sitä kannetaan yötä myöten vettä melkein joka kesäilta, mutta sisäkukkaset saa kuolemantuomion sillä hetkellä kun meidän ovesta pääsevät sisälle. Joku viherlehti löytyi postilaatikosta, pikku hiljaa vois alkaa suunnittelemaan pihajuttuja.

Kesäisiin tunnelmiin, mukavaa perjantaipäivää!

Edit: Onkohan tää ny sit kumminkaan hyvä tää pohja, vähän ehkä huonosti erottuu tekstit. Vai? Kertokaahan ihmeessä mielipiteitä!