Jäi (valvomis)putki päälle joten ajattelin tulla vaihteeksi ihan vaan höpöttelemään tänne.

Nythän tässä kävi sitten niin, että kun Mia vinkkasi kommenteissa että Lankalinjalla löytyisi Kitteniä niin olihan mun pakko käydä "ihanmuutenvaan" kurkkaamassa. Ja siellä kun sattui olemaan Snugglyt tarjouksessa niin piti niitä muutama tilata. Sitten kun kerran tilasin niin samalla otin langat myös itselleni boleroon. Niin heikko on ihminen hyvän tavaran edessä =)

Snugglyista tulee Janskulle paita ja myssy Modan ohjeella, sellainen oranssi missä on ruskea kissan (?) kuva. Paikallisessa ei tuota lankaa ollut ja kun vielä tarjouksessakin... Tekemättömien määrä vaan kasvaa. Ihastuin uuden Ullan boleropaitaan, semmoisen ajattelin Kittenistä. Emmää sit tiä käykö mulle semmoinen, olen lihonut ihan sikana "kotiäitiajoista". Sitten kun me saadaan keittiö valmiiksi (mikä tapahtuu EHKÄ jo tämän vuoden puolella) aion ekana keittää itselleni ison kattilallisen kaalisoppaa.

Tänään hain Novitan tilauksen postista. Oikeastaan tein koko tilauksen siksi, et olisin saanut Suvia vaan sehän oli loppu. Tummansiniseksi luulemani Tennessee olikin mustaa ja pinkki tosi räikeetä. Ei pitäis tilata ainakaan Novitalta mitään, tosi surkeita ne värikartat.

Juu ei kai sitten muuta kuin aurinkoista viikonloppua kaikille!

Vielä pakollinen kuva...317112.jpg

Neidit 1 v 7 kk äidin tekemissä villapuvuissa. Pitäis kaivaa ne esiin ja kuvata, oli ihanat <3

Edit: Vähänks kauhee toi tuoli, hävettää tunnustaa et se on vieläkin meillä. Taidan juhlistaa remontin valmistumista sitten aikanaan heittämällä ton tuolin mäjelle.