546351.jpg

Tämä tässä on neuletakki tyttöselle ja koko on 116 taijotainsinnepäin. Ohje viime kesän Novitasta (tosi hyvä lehti, muuten) ja lankana Samos Lollipop ja Samos noissa reunavirkkauksissa. Nopeasti tämä valmistui, mutta mun käsiala ei oikein tuolle langalle tunnu sopivan. Hyvin epätasaista tahtoo tulla. Harjoittelun paikka varmaankin. Nyt puikoilla toinen takki vähän eri sävyisestä Lollipopista, takakappale valmis joten eikähän se tässä valmiiksi tule vielä ennen kevään ja kesän juhlia.

546352.jpg

Tämä takki on Sipulille tehty, tässä kuitenkin Millin päällä joten vähän roikkuu. Neiti ei muutenkaan ollut erityisen yhteistyöhaluinen... Pitänee laittaa yhteispotretti vielä sitten kun saan toisenkin takin valmiiksi. Ihmeen hyvin ovat neidit muuten oppineet sen, että valmiiksi tulee vain yksi neule kerrallaan, enää ei ole sitä järkyttävää sotaa mitä aikaisemmin.

546360.jpg

Tuotosta Myssyviikoille... Mansikkapipo Tennesseestä Suuri käsityölehden 7/96 ohjeella. Tuo on kyllä niiiiiin ihana, mutta kettumainen neuloa. Tennessee on jotenkin niin kamalan kovaa pehmeisiin villalankoihin tottuneissa käsissä ja valmistakin tulee hitaammin kuin tahtoisin. Aloitin kumminkin heti toista myssyä pinkistä Tennesseestä, siitä tulee vadelmapipo =) Suunnitelmissa olis vielä Janskulle sininen mutta saa ny nähdä, jos tuon toisen edes saisi valmiiksi.

546355.jpg

Mieleinen on.