522864.jpg

Tytöt sai omat Kalorimetrit, tosi kivat tulikin. Tuo Peinipoinin päässä oleva on eka viritelmä, huomasinpa että 80 s ei ihan melkein 4-vuotiaan päähän riitä. Pääsipähän hyötykäyttöön kumminkin. Tyttöjen pannat tein 100 silmukalla ja 3:n puikoilla, lankana Wool neliraita. Hyvä olis saattanut tulla myös 120 silmukalla, nyt ovat just sopivat. Tosi hyvät näihin kevätkeleihin kun on lämmin mutta korvia pitäisi kuitenkin suojata.

522860.jpg

Kisuneuleetkin ovat jo päässeet käyttöön =)

Nyt puikoilla odottelee Bluebell-pipo Ullasta, jospa saisin sillä Myssyviikot omalta osaltani avatuiksi. Saas nährä kuin ämmän käy, yötyö ja minkäänlainen mallineule ei tunnu olevan erityisen hyvä yhdistelmä. Puretaan sitten jos siltä tuntuu... Suunnitelmissa on Samos-takit tytöille, itselle pitäisi tehdä hupullinen liivi Havaijista ja sitten tietysti niitä lakkeja koko poppoolle. Huivilankojakin olen katsellut että jos jonkunlaisen kesäviritelmän tekisi ja Coloradotkin huutelee pääsyä työn alle. Ufoutumisuhan alla on Ullan boleropaita, siitä on takakappale valmis mutta tähän vuodenaikaan ei tuommoinen oikein huvita. Jospa syksyllä sitten jatkaisin. Onhan tässä tätä meininkiä monenlaista.

Ai niin, sain just erityispedan tehtävät valmiiksi!!! Ajatella, ja palautuspäivä on vasta huomenna!! Ei ole ollenkaan minun tapaistani tämä... Vielä kaksi yötä tarttis puristaa ja sit pääsee vapaille nauttimaan lumisateesta.

522870.jpg

Tällaisen asetelman bongasin tänään kun heräsin päikkäreiltä, koko sakki katsomassa lastenohjelmaa. Ihania <3 <3