519929.jpg

Jaywalkerit valmistuivat joku aika sitten, nyt ovat jo lörpsähtäneet käytössä. Vaikka en mallista ja langasta niin paljon pidäkään on nämä kyllä ihan parhaat jalassa.

519931.jpg

Tää tykkää.

Tytöille tein uudet syyspipot Samos Lollipopista Katjan ohjeella. Tein nuo 3:n pyöröillä, mutta silti tuli vähän turhan löysät alhaalta. Tytöt tykkää, ja sehän on pääasia.

519851.jpg

Wavy-huivikin valmistui, mutta sitäpä en muistanutkaan kuvata. Siitä tuli puna-ruskearaidallinen, ihan kiva. Nyt huivike on jo laitettu odottamaan ensi talvea.

Sain Aino-takkiin viimein hommattua kiinnitystsydeemin. Ihan sellainen se ei ole kun olisin halunnut, mutta menköön noin. Lätkäisin Miehelle tänään kameran käteen että kuvaa, mutta sillä meni hermo ennenkuin saatiin yhtään kunnollista kuvaa. Jospa nämä nyt jotain kertoisivat...

519918.jpg

519920.jpg

No joo... Kiva se kumminkin on.

519854.jpg

Tässäpä vielä uusin ylpeydenaiheeni, kissapusero ja -pipo Janskulle Sirdar Snuggly dk:sta ja ohje Modasta. Ihanat ja just sopivat nuorelle miehelle. Jansku tykkää noita pitää, kun eivät kutita.

519856.jpg

Pakko vielä kommentoida tuota keskustelua blogien "hyvyydestä". Aivan käsittämätöntä, oikein annetaan ohjeita siitä mitä pitäisi olla ja mitä ei! Ihan niinku tää olis joku kilpailu siitä, kenellä on eniten lukijoita/tilaajia. Mua ainakaan heivauta pätkän vertaa toisten mielipiteet blogini sisällön suhteen, mä kirjoitan just sitä mitä haluan ja lisään semmoisia kuvia kuin osaan. Sittenhän tiedän, että ne jotka täällä käy kylässä pitää ehkäpä samanlaisista asioista kuin minä. Alun perin aloin blogia pitämään siksi että saan käsitöitäni ja leipomis-ym ohjeita jonnekin arkistoitua ja periaate pitää. Se, että tätä luetaan ja kommentoidaan lämmittää tosi paljon, mutta ei ole pääasia.  Ainakin mun blogin lukijakunnassa laatu korvaa määrän! Ni.