Piposia on valmistunut tasaista tahtia, en vaan ole saanut tänne laitettua kun on pitänyt kynsiä pureskellen jännätä arvontaa ;)

Tänään (tai siis eilen) valmistui "parempi" pipo tytölle.

579969.jpg

No, harjoituskappalehan tämä vielä on, minkä näkee tuosta käsialasta. Purin ensimmäisen version kavennuksiin asti koska tästä tuli ensin turhan pieni. Oikeastaan voisi purkaa vielä kerran ja tehdä kavennukset vieläkin harvemmin. Ei myöskään haittaisi vaikka käsiala olis vähän tasaisempaa. Alunperin sain idean tuollaisesta SirpaLe Neuleista, myös Tanja oli Myssyviikoille tämäntyylisen tehnyt.

Tein noita isoäidin neliöitä ekaa kertaa, joten ensimmäiset on jotainihanmuuta kuin neliöitä. Tässä lakissa on kuusi neliötä, jotka sitten ompelin yhteen (juu, en jaksanut alkaa opetella virkkaamalla yhdistämistä, varsinkin kun en löytänyt selkeää ohjetta). Neliöiden reunasta poimin silmukat, 92 (?) yhteensä. 11 cm:n päässä alareunasta aloitin ylivetokavennukset, aina 12. ja 13. s yhteen. Kavennukset tein joka toisella krs:lla. Toinen samanmoinen hiukan eri värityksellä on suunnitelmissa.

Ja tässä sitten se yks toinen tekele... 

578130.jpg

En tykkää.

578132.jpg

Yök. Toinen tällainen pitäis kumminkin vielä tehdä.

Tietääks hei kukaan olisko netissä jossain kolmiohuivien ohjeita? Ei kai tollaseen välttämäti ohjetta tarviskaan. Mut kun mää olen mää ni siks.

Tänään polki kusti mulle tällaiset ihanuudet:

579815.jpg

Ihanat <3

Tällä hetkellä työn alla on toinen "parempi pipo", toinen kolmiohuivi, lierihattu Tennesseestä kesä-Novitan (-06) ohjeella ja pitsipalmikkoneule Coloradosta. Kaverin ihanalle pikkuprinsessalle ajattelin tehdä mansikkapipon ja kummipoikaa ja-tyttöäkin vois jotenkin muistaa taas vaihteeksi. Huutelin NovitaKlubin neulomossa sitä puuttuvaa Lollipopia, ja sainkin vastauksen. Että se neuletakkikin pitäis aloitella. Punnitsin valmiin takin ja olemassa olevat langat, eipä paljosta ole kiinni. Niin, tästä kaikesta vouhkaamisesta tietää sen, että mulla on tentti tulossa. Koskaan muulloin ei käsityöt kiinnosta yhtä paljon =)