Mieli on hyvä kuin... no, ei löydy tähän hätään sopivaa vertausta mutta siis iloinen olen. Tänään lähdin aamupäivällä kaverin kanssa kirppisreissulle ja sillä välin oli postin täti kiikuttanut laatikkoon...

825460.jpg

paketin mun ikiomalta Salaiselta neuleystävältä. Paketti sisälsi aivan hellyyttävän kortin, jonka ystävän tyttö oli tehnyt. Suloinen kerrassaan, ja aika hyvin nelivuotiaalta! Täytyy myöskin sanoa että tuo muistuttaa aika tavalla minua, mistä lie tyttö tiennytkään... =) Paketista löytyi myös pussillinen huovutusvillaa, mikä on älyttömän hyvä juttu sillä mulla on paljon huovutussuunnitelmia talven varalle, ja koristemateriaali tulee tarpeeseen. Ilmaisin kyselylomakkeessa haluni opetella helmitöitä ja eikös sitten paketista löytynyt myös pussillinen helmiaskartelutarvikkeita. Täytyy myöntää ettei mulla ole vielä hajuakaan miten niitä käytetään mutta uuden opettelu on mahdottoman kivaa ja vielä kivempaa nyt kun mulla on niin hienot tarvikkeet! Lisäksi vielä paketissa oli kaksi ihanan tuoksuista kynttilää ja kaunis pussi jossa on... jotain. Pakko myöntää Ystäväni etten tiedä mitä nuo ovat, voisitko vinkata? Todella kaunis ruusu pussin suulla että käyhän tuo vaikka ihan koristeeksi.

Kiitos ja halaus SNY, ihana paketti!!!

Joo, ja löytyi laatikosta muutakin...

825454.jpg 

Sävel:"Mörkö se lähti piiriin"

Aiju se tahtoi Addit, tinttantanttan tallallei.

Aiju se tahtoi Addit, Aiju se tahtoi Addit...

Kyllä ne on ihanat, pakko myöntää. Nämä siis tilattu Vuorelmalta (ei posti- eikä toimituskuluja!!!) ja Tinttamarellista. Tässä siis nro 3 (40 cm), nro 5 (80 cm), pitsi-Addit nro 3,5 ja sormikaspuikot nro 3. Kuvasta puuttuu vielä nro 3,5 puikot, ne pääsivät heti töihin. Varsinkin nuo pitsi-Addit on jotain aivan ihanaa, tein tänään Secret of Chrysopoliksen mallitilkun niillä ja kyllä luisti hienosti. Eikä nuo olleet kalliita minusta ollenkaan, Novitan nitinati-puikoistakin saa maksaa melkein saman hinnan.

Ja vielä tällainenkin...

826728.jpg

Tämän sain Marjalta, kiitos!!! Linkin takaa löytyy seuraava teksti:

This award will be awarded to those that are just nice people , good blog friends and those that inspire good feelings and inspiration! Those that care about others that are there to lend support or those that are just a positive influence in our blogging world!

Oih *snif*! Ojennan kunniamerkin eteenpäin Mihannalle, Mammaliinille, Katjalle ja JennyF:lle.