Kaikenlaista tässä taas ollut seli seli, mutta kyllä mä olen koko ajan jotain värkännyt. Kun en nyt jaksa enempiä lätistä, tässä viimeaikaisia:

913131.jpg

Sukat tytölle samaan settiin pipon kanssa. Lankana itsekoolattu 7 veljestä, ja kun ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa en muista silmukkamääriä. Harmi, joutuu nekin uudelleen pähkäilemään, pitäähän sitä toisellekin neidille sukat vääntää.

913136.jpg

913140.jpg

Nämä valmistuivat hiiiiiitaaaasti itsekoolatusta Nallesta, 3:n puikoilla. Ohje jostakin Novitasta, oliskohan ollut talvi 2005. En tykkää.

913163.jpg

Pipo Janskulle Almedahlin Crazysta, ohje omasta piposta. Jansku ei suostu pitämään päässä, ja iskän eka kommentti oli "onhan toi vähän vauvamainen". Langasta tykkäsin kyllä, ei nuo ihanohuet langat taida olla mun juttu ollenkaan. Toinen kerä olis jäljellä, jospa siitä lapasia vaikka.

913142.jpg

Milli poseeraa =) Ehdottomasti paremman näköinen tuo lanka pienissä pinnoissa, varmaan lapasista saattais tullakin ihan kivat.

913148.jpg

Tämä Fabel-sukka on jo valmistunut, paria vain odottaa. Eka kärjestä aloitettu sukka, kerä riitti puoleensääreen. Ihana lanka ja ihana sukka, pidän paljon. Ajattelin ostaa Fabelia vielä kerän verran että saisin ihan kunnon pitkät sukat tehtyä, vaan eivät näytä valmistavan tuota sävyä enää. Ei tullu yllätyksenä.

913135.jpg

Ihanat lapasvaihtolapaset sain jo jokin aika sitten Monalta. Kiitokset vielä, kivat on ja sopivat!

913168.jpg

Vähän ostoksia... Olen suunnitellut tytöille jo pidemmän aikaa reppuja Stitch´n Bitchin ohjeella. Käytiin maaseutumatkailemassa perheinemme ja puhuin tytöille että aion tehdä reput siihen mennessä kun menevät vuodenvaihteessa hoitoon. Kauhea huoli on nyt päällä että etkö äiti vieläkään ole saanut niitä reppuja tehtyä :) Nyt on ainakin langat. Tuota Jättiraitaa oli ihanpakko ostaa kun sitä kerran satuin vielä löytämään. Taisi sitä muutaman kerän verran ollakin jo mulla, mutta pahan päivän varalle...

Olen huhuillut ympäri maita ja mantuja sitä khakia Tennesseetä josta aiemmassa postauksessa lätisin. Nyt olen tehnyt kaupat (kiitos, Mirja!) ja huomenna pitäis langan tupsahtaa laatikkoon. Pitääkin tehdä Cavern heti viikonloppuna valmiiksi, ei siitä puutu ku puolet toisesta hihasta. Puikoilla lepäilee kyllä myöskin Boleropaita (Ullasta, en jaksa nyt hakea linkkiä). Hihat puuttuis siitäkin, että enköhän kohtapuoliin saa tännekin lisää uusia valmistuneita.

Siihen saakka...

Aurinkoista viikonloppua!

p.s. Kävijälaskuri oli näköjään tämän hengähdystauon aikana pompsahtanut 20000 paremmalle puolelle... Wau! Kiitokset kaikille käynneistänne ja ihanista kommenteistanne!! En jaksa nyt arvontaa järjestellä kun on nuo Snyyt ja kaikki, mutta pianhan täällä vietetään jo 1-vuotissynttäreitäkin että jospa sitten.

p.p.s. Suorittelenpa tässä samantien vähän säätöjä. Uusi biisikin löytyy ratiosta, pitkästä aikaa. Syksy panee herkistelemään... Tuo on muuten meidän tyttöjen lempibiisi.

p.p.s. ...ja uusi sivupohjakin löytyi. Lähdin hakemaan jotain syksyistä mutta mihinkäs se ankka höyhenistään pääsisi xD Kommentoikaa ihmeessä jos on jotain häikkää. Tämä ihanuus siis peräisin Satukasetista.