Ei, ei ole käsi parantunut, vaan on kai se sanomattakin selvää, ettei värkkäämistä pysty lopettamaan ;) Viime viikolla tosin pidin pari päivää taukoa, vaan vieroitusoireet tuli niin ankariksi että pakko oli kaivaa langat esiin. Rannetuen kanssa sitten yritin virkata, se kun sujuu edes jotenkuten. Tällä viikolla ollaan sitten taas toden teolla työn touhussa :)

Ikävää aikaa bloggaamisen kannalta tämä, valmistuneita kun ei viitsi esitellä. Tässä kumminkin vähän "päivänvalon kestäviä" uusimpia:

1014350.jpg

Lapaset kaverin pojalle Kantrista, pääkallot Woolia

1016811.jpg

Lapaset Janskulle Nalle Colorista. Olivat muuten Rasan arvontavoittoja molemmat langat, kivaa jälkeä niistä saa. En noista pätkävärjätyistä yleensä kovin pidä, mutta tuo Nalle on tosi kivan näköistä.

1016806.jpg

Huivi Teddystä Novita syksy -07 ohjeella. Vaihtanen paremman kuvan jos saan otettua, ja täytyy jatkaa huivimallitreeniä vielä Sinnan kanssa =) Lankaa tuohon käytin reilu 200 g (ohjeessa 400 g), ihan riittävän kokoinen tuli. Mummolle menossa joululahjaksi.

Tein lopuista Teddyistä itselle säärystimet Novita syksy -07 ohjeella, eli 40 silmukalla. Ei ne pysy mun jaloissa, koko ajan valuu kantapään alle. Ens kerralla sitten vähemmän, oppia ikä kaikki (ihan niinku noita aina muistais...).

1016823.jpg

Just sain Embossed leavesit valmiiksi, niistä lisää sitten joulun jälkeen... Seuraavaksi suunnitelmissa on (vain) joulumekot tytöille Paolasta, sukat jos toisetkin Miähelle, Haisuli Janskulle, reput tytöille, parit Breezet, muutama Calorimetry, jokunen huivi, lapaset, huopatossut, siililapasia, kettupuuhkia.... Pää tässä sekoaa...  

Kunkas sattuikaan taas tänä vuonna mulle yövuoro kellojen siirtoyöksi, niinkuin tuossa 11 tunnissa ei muutenkin olisi jo tarpeeksi *haukotus*. Siis kaffen keittoon...............

Ai niin, vielä loppukevennys:

1014357.jpg

Jansku opettelee pukemaan itse, hame tosin on siskon. Tää on vissiin niitä kuvia, jotka kaivetaan esiin sitten aikanaan aina kun tulee uusi morsianehdokas kylään =D