Sainpa minäkin sitten kutsun viime keskiviikkona. Pikkuisen olen ehtinyt asiaan tutustua, aikamoinen aikasyöppö kyllä niinkuin monet on ehtineet jo todeta. Enivei, minut löytää tunnuksen aiju (omaperäistä, eller hur?) takaa. Lontoon kieli ei taivu niinkuin tahtoisin, vaan jospa se siitä lähtis kulkemaan.

Syksyn SNY-kierros päättyi mun osalta, itse tosin vielä viimeistä pakettia odottelen. Ystäväni oli Pikkumyy, joka oli ihan uusi, mukava tuttavuus. Olipas ihan tosikivaa miettiä paketteja, varmasti olen mukana myös ensi kerralla. Kuvia ei tainnut tulla yllätyksistä napsittua, vaan tuolta Pikkumyyltähän ne löytyvät.

Ai käsitöitä... Joo. Nyt saa joulu tulla, mää oon varustautunut ;)

1079466.jpg

Malli: Huopaskranssi Talvi-Novita 2007:n ohjeella

Lanka&koukku: Novita Huopanen, virkkuukoukku nro 8

Muuta: Kukat ja lehdykkäiset kiinnitin neuloilla ohjeen mukaan styroksirenkaaseen. Meitin ihmekaupassa (Tiimari) oli vain tuommoisia kapeita renkuloita, niinpä ei kranssista tullut ihan sellaista kuin olisin tahtonut. Ohjeen mukaan tuohon olisi tullut muistaakseni 9 punaista ja 6 valkoista kukkaa, eihän tossa nyt ole kuin puolet siitä. Ihan kiva kumminkin, pääsi jo kunniapaikalle oveen.

Ja sit taas näitä...

1079482.jpg

Perussukat neiti Sipulille itse koolatusta Woolista. Siis tästä:

706005.jpg

Näinköhän tuosta mitään olis kannattanut tehdä, paljon kauniimpaa vyyhdillä kuin valmiissa tekeleessä. Sukkatarve oli kumminkin akuutti, eikähän tollasiin kauaa aikaakaan tuhraannu.

Vielä pikku kirjakatsaus...

1079492.jpg

Hyvän olon neuleet on kylläkin lainakirja, vaan heräsin miettimään pitäiskö ostaa itelle. Ensin alkuun ei siinä tuntunut olevan mitään, mutta kun on tullut paremmin perehdyttyä niin onhan siinä ihan toteutettavia juttuja. Tuskin silti erehtyisin koskaan värkkäämään itelle Stepistä puseroa (hui jo ajatustakin...).

Pienen lankakaupan olen melkein saanut jo luettua, pidän kovin. Kivan kevyttä luettavaa tenttikirjojen ohessa (tai sijasta...).

The Best of Interweave knitsin hommasin itselleni synttärilahjaksi, tosin vähän etuajassa. Ei mitenkään järin mieleisiä juttuja, mutta ainakin Icaruksen ajattelin värkätä jahka saa nämä jouluasiat pois.

Mää aina vaan värkkään niitä reppuja tytöille, tuntuu oikein ikuisuusrojektilta taas. Onhan tässä tietty tullu tehtyä näitä "välitöitä", eikähän repuistakaan puutu paljon enää. Ensi viikonloppuna matkaavat äidille vuoritettaviksi, joten kuvia sitten joulun jälkeen. Kesken on myös palmikkoneuletakit tytöille Sirdar Snuggly dk:sta uuden Modan ohjeella.

Hiukka haukotuttaa, olin eilen työkaverin kanssa pikkujouluilemassa ja nyt siis töissä. Odotettavissa pitkä ja pimeä yö.

Aurinkoista sunnuntaita!