Minnehän multa on kokonainen vuosi kadonnut, hui... En nyt jaksa sen paremmin alkaa tunnelmoimaan menneestä enkä varsinkaan laskeskelemaan tekeleitä, mutta aika tavallahan sitä on tullut kaikenlaista väännettyä. Ja ehkä jotain on opittukin, vaikkei aina siltä tunnukaan.

Nyt kelpaa tyttöjen aloittaa päiväkotiuransa, reput palautuivat perjantaina vuorituksesta ja ovat tässä:

1171567.jpg

Malli: Eläimellinen menoreppu Stitch´n Bitch-neulojan käsikirjasta, Kittyt Jessica Trompilta

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä (vähän yli 150 g), puikot 3,5.

Muuta: Äidiltä taas vuori (kiitti!). Rosessissa oli toisen repun etupuoli mennyt väärinpäin, eli kisu oli päälaellaan. Tein uuden tilkun jonka kirjoin ja ompelin erikseen repun etukappaleeseen. Tuli paljon parempi kuin alkuperäisestä. Tylsäthän nuo oli tehdä kuin mitkäkin, varsinkin reunuskappale ja hihnat toooodella puuduttavat, mutta olivat kyllä vaivan arvoiset.

Vielä takaa:

1171568.jpg

Hihnojen sisään on ommeltu kangas, varmaan oikein hyvä ratkaisu niin eivät pääse venymään.

Tässäpä vielä tämä Jyv-paketin söpöläinen joka viimeksi jäi kuvaamatta:

1171570.jpg

Suunnittelen itselleni Booga bagia hahtuvasta, pääsee nallukka sitten kunniapaikalle oikein :)

Valmistuneena on vähän jotain arvontapalkintopakettiin, ja suunnitelmia enemmän kun laki sallii ;) Puikoilla lepäilee tällä hetkellä Väinö-säärystin uudesta Ullasta, suunnitelmissa ainakin palmikkotunika Sirdar denim Chunkysta, liivi Teddysta, sukkia, pipo, Ene´s scarf... Ja kaikki ihan itelle.

Uudenvuoden aatto alkoi meillä aika jännittävissä tunnelmissa, Janne oksensi koko eilisen päivän ja ainahan noi kiertää sitten koko perheen. Nyt on Jansku kumminkin jo entisensä ja muutkin (toistaiseksi ainakin *koputtaa päätä* kunnossa). En ole uskaltanut ihmeempiä tarjoomuksiakaan suunnitella, että nyt tarttis varmaan jotain miettiä. Kakkua tekis mieli (koskapa ei...), että kauppaan sitä on tästä vielä suunnistettava.

Muistapa edellisen postauksen arvonta, vastausaikaahan on siis huomiseen klo 18 asti. Kiitos kaikille jo vastanneille, hyviä vinkkejä!

Pitemmittä jorinoitta...

                       cool myspace layouts

     Onnellista uutta vuotta kaikille!     

                        cool myspace layouts                

                    Jmx*PTExOTkwOTY5NDg4OTAmcHQ9MTE5OTA5Njk2