Kaikenlaista mukavaa tässä tapahtunut. Eilen sain ihka oikean postikortin ikiomalta Salaiselta Neuleystävältäni! Huisia! On se vaan niin lämmittävää näin sähköisen viestinnän aikakaudella tuommoinen muistaminen. Lämpöiset kiitokset siis sinulle, Ystäväni!

AnneM:n tyttärelle neuloin sukat aamuja helpottamaan.

1248058.jpg

Perussukat, koko 26

Lanka ja puikot: Novita Jättiraita (46,8 g), puikot 3

Meidän neidit sai omat etanat, mutta valon puutteessa en niitä käynyt kuvaamaan. Samanlaiset ne on ku Janskullakin, koristevirkkauksiin vaan käytin punaista Ainoa. Kahtellaan kuvia kun keritään.

Lankahamsterikuukauden alkua odotellaan jännityksellä. Langat on punnittu ja kauhisteltu kollektiivisesti lukemaa. Jospa se siitä pienenisi. Ostin Huuto.netistä kilon Rowanin Yorkshire Tweed Chunkya, siitä meinasin jotain kehitellä. Onhan mulla myös ne Sirdarin Denim Chunkytkin jotka palmikkotunikaksi pääsyä odottavat. Tavoitetta on siinä.

Mun Ene on valmis. Ja se on valtava, etten sanoisi giganttinen. Ison halusin, mutta rajansa kaikella. Vielä kaunokainen pitäisi pingottaa, tiedä sit missä sen tekis... Kiva malli kyllä. Emmää sitä tänään enää jaksa, jospa huomenna. Kuvia sitten aikanaan.

Niin. Eiköhän siinä taas tärkeimmät. Jatkamma harjoituksia...=)