...ehdit myöhemmin nukkuaaaa..." Väsyttää. Töissä taas.

Nyt on viimein laitettu hovikuvaaja hommiin ja on uutta esitellä. Muuten uskomattoman vaikeeta tuntuu olevan tuo kuvaaminen, ainakaan ilmaisia uusintoja on miltei mahdotonta saada jos ei eka kerralla tule kunnollista. 

1217776.jpg  

Malli: Vilman ihana Lohikäärmehuivi

Lanka ja puikot: Novita Mambo (reilu 200 g), puikot nro 8

Muuta: Johan näyttää reikäiseltä kuvassa, olis varmaan saanut olla vähän tiukempaa taas. Ihana tää kumminkin on, ja lämmin. Kalorimetrin tekaisin vielä huivin kaveriksi, siinä ei mitään erikoista.

1217770.jpg

Malli: Väinö-säärystimet (Ulla 03/07)

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä (100 g?), puikot nro 3,5

Muuta: Nää ei mahdu mun jalkaan :( Tai siis mahtuu, mutta ahtaat on. Mulla on varmaan sen verran tiukka toi käsiala että siks. Aikas kauan vei valmistuminen, lanka oli jotenkin erityisen natisevaa ja inhaa. Eikä värikään pahemmin puhuttele. Tulihan taas tehtyä, ehkä laitan vahingon kiertämään jossain vaiheessa. Malli on kyllä kaunis.

Marja sai arvontapalkintonsa, joka sisälsi seuraavaa:

1217767.jpg

Misty Garden-huivin, Adrienne-kämmekkäät, pari kerää Topp Mohairia ja mansikkavalkosuklaata. Mieleinen oli paketti ilmeisesti ollut, olen iloinen. Vielä vähän speksejä neulomuksista:

1217762.jpg

Malli: Misty Garden (Scarf style)

Lanka: Schoeller+Stahl Elfin color (huiviin ja kämmekkäisiin yhteensä 100 g)

Muuta: Eipä malli ihmeemmin eroa Feather and Fanista, paitti että edellämainittu on nätimpi. Tulihan viimein "korkattua" tuokin kirja, johan se mulla vissiin melkein vuoden ehti hyllyssä pölyttyä.

1217759.jpg

Malli: Long Scalloped Glove Adrienne (Getting purly with it)

Lanka: Sama

Muuta: Toivottavasti lämmittävät saajansa käsiä (ja mieltä)!

Sain viimein tänään sen Bookplussan tilauksen, tai siis puolet siitä. Toinen kirjoista, knit mittens, oli lähetteen mukaan paketissa vaan en mä kyllä huomannut. Noo, vastasivat kumminkin alkuviikosta laitettuun sähköpostiin jo eilen, että tuo lapaskirja toimitetaan parin viikon sisällä. Nice. En tahdo sietää minkäänlaisia kommervenkkejä noissa tilausasioissa, varsinkaan jos olen maksanut etukäteen. Tai siis siedän kyllä, kunhan pitävät tilanteen tasalla. En minä pysty päivisin mihinkään soittelemaan, hyvä kun hetkeksi saa simmut laittaa kiinni ennenku lähtee hakemaan ipanoita hoidosta *puhisee*.

Huh, helpotti =) On muuten aivan mahtava kirja se Teva Durhamin Loop-D-Loop! Ihan just mun mieleisiä malleja. Että kannatti sikäli kyllä odottaa.

Niin, siinä kai ne tärkeimmät tällä kertaa... 

P.s. Teki mieli vaihtaa pohjaa, uusi löytyi täältä

1218402.jpg

Vähän yritin laatikoita leventää, huonolla menestyksellä. Kiva tää kyllä on.