Mää sain tänään tällaisen paketin. Ihana!!!!!

1289358.jpg

Sny:n eka paketti ihanuuksia pullollaan; kauniit Kerttu-sukat, ihan kuin auringot ja aivan sopivat. Onkin pitänyt aina tehdä itelleni tuollaiset vaan nyt ei tarvi :) Wool Sävy-lanka on tosi pehmeää ja värit on kivat. Ja vielä silmukkamerkkejäkin, niitä ei kyllä koskaan voi olla liikaa, ja tosi nättejäkin ovat. Kaiken lisäksi vielä korttikin... Voih. Tuhannet kiitokset Sinulle, Ystäväni!

Sitten "arkisempiin" aiheisiin. Ene on ollut telakalla jonkun aikaa kun ei vaan ole huvittanut. Langanpäät siitä vaan oli päättelemättä mutta kai sen kaikki tietää että se voi joskus olla SE juttu, mikä venyttää tekeleen valmistumista hamaan kaukaisuuteen asti. Tässä hän nyt siis on:

1289386.jpg

Malli: Ene´s scarf Scarf style-kirjasta

Lanka: Sandnes Kitten mohair (214,9 g), puikot nro 4 pitsi-Addit

Muuta: On se valtava. En jaksanut käydä mittailemaan mutta siipiväli on vähintään 2 metriä. Voihan sitä kai hartianlämmittimenä käyttää, jos ei tuon kanssa tarkene niin on tauti kuolemaksi. Väristä tykkään paljon.

1289396.jpg

Äidin synttärilahjalapaset valmistuivat viime viikolla ja ovat eka hamsterikuutuotos *nolo*.

1289404.jpg

Malli: Huovutetut lapaset, Novita talvi -05

Lanka: Novita Huopanen ja Isoveli Colori (140 g), puikot nro 5 (joustin) ja 8 (lapasosa)

Muuta: Kivat ne on, ja lämpimät. Tein itelleni viime talvena samanlaiset eikä ole juuri sormet palelleet. Toisen lapasen joustimeen kokeilin mun uudenkarheita minipyöröjä. Johtunee siitä, että kuvio on erilainen. Pystymme elämään asian kanssa.

"Ikuisuus"projekti palmikkotunika on (melkein) valmis. Enää vain noin 300 ommeltavaa saumaa ja saan sen päälle. Vähän jänskättää mitä siitä loppujen lopuksi tulee.

Nyt erotuomarin hommiin, metelistä päätellen meitin ipanalauma tappaa toisiaan tuolla.......

Palataan!