Aurinkoterapiasta on nautiskeltu tänään oikein urakalla, tekeekin ihmeitä tällaiselle nuutuneelle yön raskaan raatajalle. Eipä kyllä sisällä muutenkaan tee mieli olla, on tuo aurinko sen verran armoton paljastaessaan pyyhkimättömät pölyt, murut lattialla, sormenjäljet siellä sun täällä ym. ahkeran perheenäidin tuntomerkit :)

Viäntöä ja kiäntöä suoritettu täällä taasen, tällä kertaa sivupohjien vekslaamisen kanssa. Suurin osa "jemmapohjien" kuvista oli kadonneet, sivupohjien tekijöillä kun oli tullut jotakin tekijänoikeushässäkkää. Kurjaa, toiset kun on hyvää hyvyyttään värkänneet pohjia toisten iloksi. Ruskea-turkoosi pohja näyttäisi vielä toimivan, siis palajamme siihen.

Olen kovasti laiskistunut tässä bloggaamisessa, mutta onpahan sitten aina enemmän esitellä kerralla. Puikot on kyllä viuhuneet, tässä tuloksia:

1317601.jpg

Liekkisukat, koko 26 (NovitaKlubin lukijoiden ekstraideat)

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä (52 g), puikot nro 3

Muuta: Eiks oo aika mageet ;) Nyt puikoilla lapaset kaverin poijaalle, niihin ajattelin tuota kuviota.

1317609.jpg

Kisupipo tyttärelle

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä ja Tango Fani (77 g)

Muuta: Jaiks tota Tango Fania... Tämä pipo on värkätty ihan vaan tarkoituksena päästä eroon ko. ällötyksestä. Tällainen meiltä löytyi ennestäänkin, onpahan nyt neitokaisilla sitten samanlaiset.

1317617.jpg

Jepyn polvekeraidalliset sukat

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä Jättiraita (104,7 g), puikot nro 3,5

Muuta: Ihana malli ja ihana lanka. Harmi kun en tuota Jättiraitaa ole nähnyt missään enää myynnissä, kivat värit. Nämä matkasivat samaan osoitteeseen Liekkisukkien kanssa kiitokseksi älyttömän hauskoista bileistä. Nyt kun on kaksi viikkoa kulunut on jo ihan normaali olotila ;)

1317627.jpg

1317636.jpg

Kisupipo ja Teijan kettupuuhka kummitytölle

Lanka ja puikot: Pipo Novita 7 veljestä ja Tango Fani (93,6 g),

Kettupuuhka Novita Tango Fani (131,3 g). Puikot molemmissa nro 4,5

Muuta: Blogistaniassa on moneen kertaan ylistetty näitä taitureita, jotka osaavat tällaisia ihanuuksia suunnitella ja sitten vielä pyyteettömästi antavat nämä yleiseen käyttöön. Yhdyn ylistykseen ihan täydellä sydämellä, tämä kettupuuhkakin on todella nerokas keksintö. Veikkaan että saattaa 8 vuotta täyttävälle olla mieleen ;)

1317655.jpg

Buttony

Lanka ja puikot: Rowan Yorkshire Tweed Chunky (528,9 g), puikot nro 6

Muuta: Tää kutittaaaaaa. Malli on oikein kiva, toteutus vähän tökkii. Pitkä miinus langan käsinpesuvaatimuksesta, saa siis nähdä kuinka paljon tulee käytettyä. Ulkoiluneuleeksi saattaisi hän olla oikein hyvä, siis jos osaisi käyttää ulkoiluneuleita. Ehkäpä olis tähän ikään jo aika opetella. Tämä on ihan mallia perus, en ihmeemmin tehnyt muotoiluja vyötärölle kun en ole tuosta keskivartalostani vielä löytänyt sellaista kohtaa, jota kannattais sen suuremmin korostaa ;) Kalvosimet tein hihoihin, eipä niillä sen kummempaa funktiota ole, kivan näköiset vaan.

1317685.jpg

Juup, siinä taisi olla tämänkertaiset. Lankahamstereihin on ihan mukavasti tullut grammoja, tässä kohtaa jo uskaltaisi ehkä asettaa epäviralliseksi tavoitteeksi 2 kg neulottua lankaa. Pudotuspeleihin osallistumista mietiskelin, olishan tuossa vielä lankaa yhteen sun toiseenkin projektiin. Toisaalta eilen paikallisessa halpiskaupassa alekori ja siellä makaavat Bambut huutelivat jo siihen malliin että saa nähdä kuin ämmän käy =)

Aurinkoista viikonloppua kaikkityynni!