Viimeinen paketti Salaiseltani saapui jo tuossa viikolla, mutta kiireisiin on taas pakko vedota esittelyn viivästymisen kanssa... Tässäpä nyt nämä ihanuudet:

1566449.jpg

Kaksi kerää Katian Moussea ja Anaisia, puikkonalleja ja söpö kortti. Minua on siis kuluneen talven aikana ilahduttanut Seijasisko, ihana uusi tuttavuus. Kiitokset vielä, Ystäväni!

Perjantaina vietettiin pomon läksiäisiä, tulipas taas juhlittua oikein pidemmän kaavan mukaan =) Mies lähti tänään muuttokeikalle, olen yrittänyt lapsukaisia innostaa rokulipäivän viettoon, mutta ei tahdota päästä yhteisymmärrykseen. Onneksi ulkona sataa, ei tartte lähteä sinne värjöttelemään. Kevätflunssaakin tahtoo pukata päällensä.

Valituksista takaisin ihanampiin asioihin... Sain opiskeluni päätökseen ja lahjoin itseäni tällaisilla:

1566450.jpg

Sivillan väri on ihan väärä; oikeasti ovat semmoisia vaalean liloja. Ajattelin kerrankin sijoittaa, aikas arvokkaita lankojahan nuo ovat, mutta ah, niin ihania. Suunnitelmissa ehkäpä Sagittaria ja Swallowtail Shawl. Kunhan saan tuon Icaruksen ensin puikoilta...;)

Siirryin kaikessa hiljaisuudessa Google readerin käyttäjäksi ja tosi tyytyväinen olen ollut. Roikkukoon tämä Blogilistalla, ainakaan ei ole tainnut pahemmin haamupäivityksiä tulla.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!