Aina toisinaan se, että on kaksoset perheessä, näyttää nurjan puolensa. Niinkuin esimerkiksi silloin kun tulee isompia hankintoja (niin, muutenhan tämä onkin yhtä auringonpaistetta...).

Tytöt aloitti muskarissa tänä syksynä kantele(kannel?)opetuksen. Nooh, siihenhän tarvittiin tietysti omat soittopelit. Ja kun kyseiset instrumentit verottivat äidin tiliä yhteensä kahdensadan euron verran, ei tullut enää mieleen ostaa vehkeille koteloita (=toiset 200 e). Siitä se ajatus sitten lähti...

1951704.jpg

Lanka ja puikot: Alaosassa paksu hahtuvalanka, yläosassa kaksinkertainen 7 veikka. Puikot 5,5 ja 6.

Toimii. Pahvilaatikko noissa tosin on sisällä, ettei tarvitse sitten kantele(kannel?)tuntia aloittaa nyppimällä villoja kielien välistä.

Photobucket

Soittoniekat lähdössä muskariin.

Ihan pakko mainita, että kotelot oli saaneet kehuja (iskä vei tytöt, hitsin hitsi =). Ja mullahan on aina ihan niinku joulu jos joku mun tekeleistä jotakin sanoo :)

Niin ja olihan mulla muutakin:

1951712.jpg

Malli: Karelia-pipo

Lanka ja puikot: Novita Samos, puikot nro 4,5

Muuta: Nämä on molemmat tehty kahteen kertaan erinäisistä syistä johtuen. Sinnan pipo on sen verran lörpsähtänyt että taidan panna sen langoiksi. Kiva mallihan tämä ja nopeatekoinen, mulla vaan on ollut viime aikoina pää niin täynnä räkää että tulee pikkupikku mokia toisinaan.

1951715.jpg

Pitkästä aikaa jotain Miähellekin:

Photobucket

Isännän sukat

Lanka ja puikot: Garnstudio Big Fabel (vajaa 100 geetä), puikot 4 (?).

Muuta: Mitäpä näistä, ne on sukat. Onneksi riitti lanka ja vähän jäikin vaikka koipi on siro nro 46 :)

Nähdään taas ensi numerossa, nyt kaikille...

Mooooooi!!

Edit: Uusi kuva vaihdettu. Zorge haamuilu!