Viikkoon on taas mahtunut monenlaista; kiirettä töissä, vähän onnistumisia ja vähän epäonnistumisen tunteita, lasten kuskausta, iltatöitä, perjantai-ilta opiskelua, lauantaipäivä opiskelua... Tänään piti olla työkeikka, mutta kiitos kelin, sainkin yllättäen viettää ihan vapaapäivää. Tuli tarpeeseen :) Onkin sitten vietetty päivää pulkkamäessä, saunottu oikein olan takaa ja... tietty herkuteltu, tällä kertaa tällaisella kakkusella.

Oikein taitaa olla tämän blogin tavaramerkki nämä minun ihanat kuvat :) Tämä kaunotar on keikauskakku, ohjeen löysin Mimmi Mutikaisen blogista. Oikein hyvää, kiitos Mimmi ohjeesta!

Neulottukin on.

Malli:Thorpe (pdf), m-koko

Lanka ja puikot: Sandnesgarn Alfa, puikot nro 6

Kiva pipa ja nopeatekoinen. Tytsyltä pointsit Hello Kitty-silityskuvasta, joka löytyi kässälaatikon pohjalta. Toinen tahtoo ja samanlaisen, päässee puikoille ensi viikon puolella.

Oli eka pipo, jonka olen aloittanut päälaelta. Taidan ottaa tavan käyttöön jatkossakin, loppuu se ainainen arvuutteleminen sopivasta koosta.

Sukkaa on neulottu myös, ja huiviakin eilen aloittelin. Että kuvia sitten aikanaan. Nyt virittäytymään X-factorfiilikseen :)

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!