Ekaksi, hurjasti kiitoksia kommenteistanne! Lämmittää mieltä kovin, varsinkin kun olen viimeisen vuoden aikana ollut melkein yhtä laiska kommentoimaan kuin bloggaamaankin. Enpä nytkään hirmu kunnianhimoisia tavoitteita itselleni tämän suhteen aseta, mutta kun on tullut ite käytyä visiitillä täällä lähinnä leivontaohjeita hakemassa niin olisi se jotenkin surku jos tämä ihan unhotukseen jäisi. Osaltaan siksi siis paluu Vuodatukseen, yksi elämänvaihe oli tuokin kun blogia aloittelin. Nyt eletään aika toisenlaista eloa.

Aloittelin päivätyöt vajaa vuosi sitten ja hirmusti oon tykännyt. Kävin vielä toukokuussa parin viikon pätkän öitä yrittelemässä vain päättääkseni että saa toiset valvoa minun puolestani, ite oon tykännyt kovasti öisin nukkumisesta. Ja vapaista viikonlopuista. Duuni on kovin mielenkiintoista mutta myös ajoittain aika rankkaa. Viime syksynä lähdin myös koulun penkille, vähän vastahakoisesti tosin. Tarkoitus olisi päivittää opistotutkinto amk:ksi eli sosionomiksi tässä luetaan. Oma homma siinäkin.

On meillä muutakin tapahtunut. Perheenlisäystä ei kylläkään ole tullut (eikä tule), mutta sen sijaan nämä nykyiset ovat aika lailla kasvaneet. Ei ole vauvoja enää meillä, ei ole ollut enää pitkään aikaan. Kattokaa ny...

Tää tässä oli se meidän vauva...

Eskarilainen

...ja toinen samanmoinen...

Hiukan ehkä katu-uskottavuutta heikentää nuo porkkanasta tulleet oranssit suupielet :)

Niinkuin tuossa aiemmin taisin jo vihjata, on käsityöt jääneet aikas vähälle, mutta aina muutaman kerros on kumminkin päivässä tullut tikuteltua. Määrä on vuodelle kuitenkin jo sellainen, että vähän latisti tätä bloggaamisen aloituksen intoa. Niinpä ajattelin, että kahtotaan ny minkä verran tässä jaksaa raportoida ja loput sitten aina seuraavassa numerossa. Jonkun verran on tekeleitä lähtenyt maailmallekin että niistä ei sitten kuvia olekaan. Mutta tässä kumminkin joitakin...

Avaruuspipo ja huovutetut lapaset Novitan purosta (tyksin)

 

Kandee ryhtyy tähän hommaan iltapalan jälkeen juuri ennen iltapesuja. Nuo villiintyy muuten aikas helposti... =)

Se pakollinen Baktus, pitsisenä sentään. Mää nyt jaksa mitään linkkejä etsiä, eiköhän kaikki tiedä mistä se löytyy ;) Lanka Manos del Uruguay Silk Blend (iiiiiiiiik) ja yksi vyyhti. Janskulle näyttäis olevan just sopivan kokoinen, itselle olisin voinut uhrata toisenkin vyyhdin (jos olis ollut).

Ihan tavan Baktus, 100 g Mokkasukkaa. Mää sit tiedä, tulihan tehtyä.

Millalle Peppitossusukat. Sukat tuntuvat jostain syystä olevan ainoa äidin neulomus, joista tytöt tykkää. Onhan noita tullut tehtyä kaikenlaiset mekot ja hörsötykset noille mutta kun ei kelpaa, niin... *nyyhky*

 

Noroakin tuli testailtua viime talvena, tämä on nimeltään Sunday market shawl (niin siis toi huivi, huivinvartija taasen on joku vesi- vai mikäihmeentyyppi. Kuka noista tietää...). Värkkäilin Norosta myös lapaset ja Calorimetryn, ihankivat.

 

Clapotis, lankana Wisdom yarns Poems.

Green day valmistui myös jo viime talvena, kerran pidetty. Kiva on, ei vaan sovi mun vartalolle (niinku nyt niin mikään muukaan...).

No siinähän noita yhdeksi kertaa. Se on lähdettävä nyt nukkumaan, hyvää yötä ja kauniita unia!