Kiitos vaan taas Lintu 75:lle :) Tää on paras raparperiresepti ikinä!
Kopioinpa ohjeen vielä tähän, itselleni muistiin:
Pohja: 3 munaa 3,5dl sokeria 100g margariinia 1,5dl maitoa 4,5dl vehnäjauhoja 2,5tl leivinjauhetta raparperia+ sokeria Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sitten sulatettu margariini ja lämmin maito vuorotellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele pinnalle raparperipalat ja sokeria. Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia. Vaniljakiisseli: 3dl maitoa 1.5dl sokeria n. 2rkl perunajauhoja vaniljasokeria Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja hämmennä, kunnes sakenee. Levitä kuorrute valmiin piirakan päälle. |
Kommentit