Tilanneraporttia. Ei kuvia, sorry. Eipä kyllä kuvattavaakaan ettei sen puoleen.

Läksin Amman kanssa rääkkiin nimeltä EULEV(=Ei uutta lankaa ennen vuotta 2009, meniköhän nyt oikein...). Sääntöjä (kopsattu ynnä hiukan muokattu Amman vastaavista):

  • Vuonna 2008 en osta lankaa lisää yhtään kerää/ vyyhtiä/ metriä/ haiventa POISLUKIEN Sny:lle/arvontoihin tms. hankitut.
  • Vuonna 2008 en saa usuttaa/ pakottaa/ lahjoa muita ostamaan ittelleni lankaa-missään muodossa

Ja jotta kynnys retkuiluun olis mahdollisimman korkea, niin haastetta...

  • Jos jostain ihmeellisestä syystä ostaisin lankaa (itselleni), niin annan jollekin (=Ammalle) saman verran grammoissa lankaa.
  • Ostorajoitus on voimassa loppuvuoden, ei auta ekan (sitä ei muuten tule) kerän jälkeen luovuttaa!

Että sellasta. Toisaalta käväisin edellisyönä Tinttamarellin ihmeellisessä maailmassa ja hommasin joululahjoihin villat ja vähän Snyssäkällekin että kyllä nyt pitäis olla mistä tehdä. Ja onkin, kilotolkulla ;) 

Puikoilla yksi ihanuus Mambosta. Taisi olla jo viime keväänä tai talvella kun haaveilin Josephinesta ja nyt sitä aloittelinkin. Jotenkin kummalliselta se näytti ja Ravelrysta bongaamani valmiit ei vastanneet mielikuvaa niin päädyin kumminkin purkamaan. Koska kumminkin palmikot on ihkuja ja viäntäminen ja kiäntäminen kivaa, etsiskelin netistä kivoja palmikkomalleja ja päädyin mietiskelemään takin ihan ite. Aika huimaa!! Saa nähdä mitä tulee, Mambo on aivan kammottavaa lankaa neuloa. Kamalasti tahtoisin jotain oikein kivoja ratkaisuja siihen, mutta ei taida kapasiteetti riittää. Pääasia että tulisi lämmin ja reilun kokoinen, ensi talven öitä ajatellen (hrrrrrrr!!!).

Niin ja tällaiseen itseni tungin:

Photobucket

Sain viimein itseni ruotuun ja hyppäsin takaisin karppilammikkoon *loiskis*. Jännä nähdä, kumman paino putoaa enemmän loppuvuoteen mennessä, mun vai mun lankavaraston =) Voisikin pitää vaikka joulukuulla sellaisen pienimuotoisen arvauskisan, siihen kun osuvat blogin 2-vuotissynttäritkin (oho!).

Meillä on kotona tehty vähän remppaa ja sitä myöten olen löytänyt tieni sisustusblogien ihmeelliseen maailmaan. Ja jäänyt koukkuun. Tiedä vaikka jonain päivänä täällä esittelisin meitin majaa, jos saisi sen joskus siivottua (nimim. isä ja lapset keskenään päivän kotona-huh!). Sisustusintoilu vie tietty sitä neulomisaikaa, mutta eiköhän se siitä taas laannu kun uutuudenviehätys karisee.

Meillä muuten odotetaan vauvaa, arvioitu saapumisaika on reilun viikon päästä. Ihanaa :) Että mä olen happy!

Leppoisaa sunnuntaita!!