Viimeaikaisia...

 

Photobucket

Malli: Pitsihihainen bolero

Lanka: Sandnes Kitten mohair (144,9 g)

Tämä pääsi edustustehtäviin heti valmistumisensa jälkeen viimekuisiin häihin. Päätin samalla viikolla, että tarvitsen mekon kanssa ehdottomasti jonkun boleronhärpäkkeen, hajin langat ja lauantaina tämä oli jo käytössä. Uskomattoman vaikeaa oli muuten löytää ohjetta, oikeastaan olisin tahtonut jonkunsortin hihattimen mutta kun en ohjetta löytänyt niin sitten tällainen.

 

Photobucket

Katos ku se on tukankin laittanut noin nätisti... =)

Vähän oudon mallinen tästä tuli (hei en mä oikeesti oo noin levee), mutta tehtävänsä täytti kylmässä huhtikuun alun säässä.

Eteenpäin, sano mummo lumessa...

 

Photobucket

Malli: Haarukkapitsihuivi, Novita kesä -08

Lanka: Novita Malibu ja Cocos (yht. 323 g)

Tulihan opeteltua tuokin. Huivi on oikeastaan aika kiva, voisin hyvinkin kuvitella sitä käyttäväni. Eihän tämäkään purkamatta valmistunut, tein kaitaleet ensin ohjeen mukaan. Kun olin ne yhdistänyt roikkui huivike melkein nilkoissa. Purkuun siis ja reilusti vähemmillä lenkuroilla yhteen. Eipä ole tuota tullut mitattua, mutta nyt on lähempänä kokoa passeli.

 

Photobucket

Malli: Huivireunuksinen pikkuliivi

Lanka: Novita Malibu ja Cocos (yht. 325 g)

Paikallisessa halppiksessa oli viime kesän Malibut ja Cocokset tarjouksessa, että siks. "Ihankiva" tuli tästäkin, ainakin nopsa neulottava.

Mihanna ihastui tytöille neulomiini kisupipoihin ja pyysi joskos hänen tyttärelleen samanmoisen tekisin. Minähän tietysti heti innolla tartuin puikkoihin, ja tämmöisen sain aikaiseksi:

Photobucket

 

Epäilemättä olisi ollut hirveen kiva, siis jos olis mahtunut pikkuneidin päähän. Vähän pahaa pelkäsin jo tehdessäni, mutta kun ei kukaan omista muksuista sopinut koekaniiniksi, niin kävi niinkuin kävi. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta =) Nyt on puikoilla vähän isompi ja myös kesäisempi versio, jospa toinen kerta toden sanoisi.

Samaan pakettiin hyppäsi myös tämä:

Photobucket

Malli: Tennessee-pipo 4-vuotiaalle (Novitan muksuliite)

Langat: Novita Tennessee ja Garnstudion Den´m´nit

Vähän iso kuulemma...

Ja tämä...

Photobucket

Malli: Heart (pdf) Knittyn syöpäekstrasta

Lanka: Novita Samos lollipop

Lisäksi tekaisin Mihannan pojalle vielä samanmoisen Karelia-pipan kuin Janskullekin. Kovin kiva malli.

Viime viikolla sitten postin täti kiikutti laatikkoon "vähän" korvausta piposista:

 

Photobucket Aivan ihkuihana paketti: hapsulankaa, lemppariani Dropsin Alpacaa, teetä ja superkaunis kortti (omaa tuotantoa, oletan). Kiitokset vielä, Mihanna!!! Postia tulee sitten taas aikanaan ;)

Olen vääntänyt Bambusta haarukkapitsihuivia Snylleni, vaan joku siinä on mennyt pahasti pieleen. Huivi kinnaa ja kupruilee ja tekeevaikkamitä, enpä taida kehdata semmoista laittaa eteenpäin. "Hauskinta" asiassa on se, etten yhtään tiedä missä on mennyt pieleen. Että ei aina voi onnistua ja niin edelleen. Jatkanen neulontalinjalla.

Aurinkoista alkuviikkoa!