Iloisena esittelee uuden pitsihihaneulepuseronsa hän :)

801336.jpg

801330.jpg

...ja vielä kerta kiellon päälle...

801324.jpg

Malli: Pitsihihapusero (koko L), Suuri käsityölehti 3/2007

Lanka ja puikot: Marks&Kattens Lin, vajaa 500 g (ohjeessa 550 g); puikot 3 ja 3,5

Muuta: Toinen hiha neulottu kahteen kertaan, harjoitus tekee mestarin... =) En ole SK:n ohjeilla mitään aiemmin tehnytkään (niin paitsi niitä marjapipoja), huonot oli minusta. Valmiiksi tuli kuitenkin ja sehän on pääasia.

Olen tästä kovin onnellinen. Tämä nimittäin on eka itselle tehty neule joka ihan varmasti pääsee käyttöön. Ihan hymyyn vetää suupieliä. 

Olen ollut "nettipimennossa" viime aikoina, duunipaikan yhteydet on olleet poikki enkä mä kotona mitään ehdi surffailemaan, siivotessa ja lasten kanssa ollessa menee vähäinen vapaa-aika. Onpahan tullut sitten tehtyä käsitöitä (ja niitä oikeita töitä) vähän enemmän, valmiina on myös Branching out-huivi Jaeger pure silk dk:sta (odottaa pingotusta) ja huovutettu kännypussi (on kadonnut mystisesti johonkin), niistä kuvia myöhemmin.

Niin, sellasta mun piti kysyä, että tarviikohan tuon Pure Silk-langan päättelyyn jotain erikoiskikkoja? on niin kovin liukasta, että arveluttaa kestääkö päättelyt jos ne ihan "perinteisesti" tekee. 

Tän hetken puuhia:

801341.jpg 

Onpa ihana tehdä vaihteeksi paksummalla langalla, tuo Bambuhan neulotaan paitaan kaksinkertaisena. Toivottavasti se ehkäisee "lörpsähtämisongelmaa" (onpa hieno sana...) joka tuossa Bambussa taitaa olla.

Sellaisia täältäpäin. Päivittelen vielä laatikoita ja uuden biisinkin meinaan lisätä, käyhän kurkkaamassa =)

Eedittiä: VOI AUTS mitkä raidat noihin kuviin on tullu!!! Kotikoneella ne näytti ihan hyviltä. Hö!