Hiljaiseloa täällä vietelty. Jotain olen kumminkin taas tehnyt, tässäpä nämä.

434515.jpg

Tossut tekaisin itselle paksusta hahtuvalangasta. Lanka on jotenkin kummallisen huonolaatuista, huopuu ärhäkästi vaan ei kestä venyttämistä. Reikiä löytyy sieltä sun täältä mutta en niitä taida jaksaa paikkailla. Testing-tossuiksi nämä oli tarkoitettukin, kotona käytettäviksi. Väri on kumminkin ihana. Toisen tossun tein 40 silmukalla mikä oli turhan vähän, toisessa on 45 s. Pituus ennen kavennuksia oli muistaakseni 31 cm, paljon enempi olis saanut olla. Tiedän sitten ensi kerralla =)

434537.jpg

Kassi samasta langasta. Läppä tehty erikseen ja ommeltu kiinni. Yritin oikein ompelukoneella tuosta selviytyä vaan enhän mä osannut edes lankaa laittaa koneeseen... Että tän sortin lahjakkuus... Silmukkamääriä en tullut laittaneeksi muistiin, mutta turhan leveä tuosta tuli. Pohjan tein ainaoikeaa ja pohjan reunoista nostelin silmukat jne. Kivoja ne puiset kassinkahvat mitä Novitallakin on myynnissä mutta mä en varmaan osais sellaista laukkua käyttää. Tähän tarvis vielä joku kiinnityssysteemi keksiä, ja ehkä vuorikin.

434549.jpg

Tässä tämä "surullisenkuuluisa" kaarrokeneule. Töissä sitä pingottelin ja vanuttelin ja tulihan siitä ihan pidettävä.

434553.jpg

Vähän keskeneräistäkin... Tämä tässä on neuletakki Ainosta (kuten näkyy...). Mulla on tavattoman hyvä fiilis tän suhteen, saa nähdä sit mikä on lopputulos.

434555.jpg

Tulossa myös Jaywalkerit. Tietääks hei kukaan onko tätä ohjetta jossain suomennettuna? Päänvaivaa aiheuttaa se dd eli double decrease, en ole ihan varma olenko ymmärtänyt sitä oikein. Lankahan ei parasta mahdollista tohon malliin ole, mut tahdon saada tuon pois enkä jaksa enää tylsää tavallista tehdä.

434564.jpg

Tässä on Feather and Fan-huivi. Olin yksi yö ottanut langan mukaan töihin ja ryhdyin tekemään huivia, mulla ei siis tätä ole kuin yksi kerä. Toiveikkaana ajattelin et saan sitä paikallisesta lisää mutta eipä heillä ollut. Eli jos joltain sattuisi kerä tai kaksi ylimääräistä Kitten mohairia löytymään niin ole niin kiltti ja laita kommenttia!!! Pliispliispliis. Ihmeen helppo tuo oli purkaa, sentään.

Sellasia tällä kertaa. Viikon vapaa edessä.

Edit: tuo Kitten mohair on kuvassa ruskeampi kuin "luonnossa". Oikeasti se on tummanvihreä (sammaleenvihreä tai mikä lienee oikea nimitys...).