Totuttuun tyyliin kerralla vähän enemmän valmistuneita =)

Photobucket

 Mallit: Rose-pipo Ullasta, kisupipo omasta hatusta (onhan noita jo tullut tehtyä...)

Langat: Rosessa Tennessee, Kittyssa Novita Bambu

Nämä matkasivat jälleen Mihannalle, tai tarkemmin sanottuna tyttärelleen ja tällä kertaa oli kuulemma tullut sopivat ja mieleiset. Olen onnellinen! Lisäksi pakkasin mukaan viime kesäisen isoäidin neliö-pipon, ne kun ovat meidän neitokaisille jo pienet. Rose oli kuulemma mieleisin, mikä on tavattoman hyvä juttu siksi, että lärää tehtiin kuin Iisakin kirkkoa. Jostain syystä lieri tuotti aivan mielettömiä vaikeuksia, ellen varannut liian vähän lankaa silmukoiden luomiseen niin sitten lieri oli kierteellä ym.ym. Valmistuihan tuo lopulta.

Photobucket

 Malli: Palmikkotakki, Novita kesä -08

Lanka ja puikot: Novita Samos (594,7 g), puikot nro 4

Muuta: Hö. En tykkää. Aion tuota kumminkin käyttää, jos ei muuta niin piruuttaan =) Olihan tuossa hommaa kuitenkin. Väriä ensin vähän arastelin, mutta pidänkin yllättäen tosi paljon. Vaatekaappiin on kyllä muutenkin muuttanut kevään ja kesän aikana paljon vihreää, mikä lie vimpaus käynyt. Erikoisuutena takissa ehdottomasti vetoketju, joka on ihan eka itse ommeltu.

Photobucket

Kyllä tätä yritettiin päälläkin kuvata, mutta sen kerran kun takki, Miäs, minä ja kamera oltiin yhteistyössä niin akku loppui. 

Photobucket

...vielä hiha. Vähän ankean näköinen tämä on päällä, sellainen muodoton. Pitänee vielä laittaa pesuun ja katsoa jos jotain olisi tehtävissä.

 

Photobucket

Malli: Cavern cardigan

Lanka ja puikot: Novita Sofia (402,9 g), puikot nro 5

Muuta: On tullut hamstrattua tuota Sofiaa, se kun on niin halpaa........ =D Vieläkin sitä jäi, mutta tiedä vaikka tähän talveksi pitkät hihat värkkäisin. Tein takin ihan ohjeen silmukkamäärillä ja sopiva tuli. Lisäykset on tehty "oho, oisko ne pitänyt jo aloittaa"-menetelmällä eli noin viisi senttiä liian alhaalta. Ei se mtn.

Photobucket

Ja takaa vielä, tiätty ;) Määrä korvaa laadun...

 

Photobucket

Malli: Flower basket shawl (IK fall 2004)

Lanka ja puikot: Wetterhoff Sivilla (55,9 g), pitsi-Addit nro 4

Muuta: tämä on menossa Janskun hoitotädille lahjaksi, meidän poikanen menee nimittäin elokuun alussa päiväkotiin tyttöjen kanssa!!! Kyllä sitä on odotettukin, talvi on ollut aika rankka lapsia ympäri kylää hakiessa. Mukaan pakettiin ajattelin etsiä vielä kutojapupu-mukin. Huivi on tehty ohjeen mukaan, ja siitä tuli aika mini (150 x 55 cm), vaan ei ole kovin suuri ihminen hoitajakaan. Ekan kerran neuloin Sivillaa, oikein miellyttävä kokemus oli. Itselle tuskin tekisin kuitenkaan tuosta langasta, tykkään hiukan paksummista ja paremmin laskeutuvista huiveista.

Vielä pikku välityö:

Photobucket

 Eipä näissä ihmeellistä, muuta kuin että sainpahan kesälankalaatikkoa edes vähän vajenemaan. Toppiin kului jämäkerä Tahitia ja hameeseen kerän verran Havaijia. Tytöt tykkää.

Sellaisia tällä kertaa. Nyt puikoilla tavistoppi Marks&Kattens Linistä, huiviosastolla korin pohjalle on hautautunut Swallowtail Shawl. Sitä teen Cherry tree hillin alpakasta, ei tunnu kerta kaikkiaan sopivan mun nakkisormille.

Ihan niinku mulla jotain vielä olis ollut... Palaillaan!

Aurinkoista alkuviikkoa!