Voi Rasa sua, miten ihanan palkinnon mulle lähetit!!!!! Aivan mahtava, ihan nappivalinnat!

877015.jpg

Siis eiks ihan et wau!! Nuo langat on molemmat mulle uusia tuttavuuksia, ja tulevat just oikeaan aikaan! "Poikavärisiä" lankoja multa puuttuikin, tuosta Nalle Colorista tulee Janskulle sukat, lapasiinkin varmaan riittää. 7 veljestä Kantrista ajattelin ensiks Miähelle jotain mutta enköhän mä käytä sen ihan vaan itteeni. Ihanat värit, mulla on näköjään tuo lempiväriskaala laajentunut kovasti kun tuollaiset maanläheisetkin sävyt niin kovin silmää miellyttää. Hiplailin lankoja tänään aina ohi kulkiessani, töihin en sentään mukaan ottanut (vaikka mieli teki). Lisäksi paketissa ihana, talvinen ristipistotyö, 3 Melodypops-tikkaria (kakrut kiittää!) ja pähkinäsuklaalevy. Suotta Rasa huolit, eipä ehtinyt suklaa kauaa vanhentua =) Miäs ja poikanen sen yhteistuumin tuhosivat, taitavat alkaa ymmärtää koko ajan paremmin näitä "akkojen kotkotuksia"... Niin ja korttikin vielä, ihana, taidan laittaa seinälle oikein.

Niin että KIITOS vielä kerran Rasa, olet upea!!!

Hyvä mieli. Tänään sain viimein kuvattua näitä viime aikojen touhuja.

877008.jpg

Paikallisessa oli lankatarjouksena 3 kerää 7veikkaa/10 e. Värit oli hanurista, joten ostin 3 kerää luonnonvalkoista. Tässä ensimmäinen niistä.

877028.jpg

...ja tällainen siitä syntyi. Sukatkin samaisesta langasta valmistuivat juuri.

877031.jpg

Tästä nyt tuli ihan mallia perus. Ensin ajattelin tuohon jotain kuvaa mutta kylläpä tuo koolattu lanka taitaa parhaalta näyttää ihan yssikseen. Silmukoita tässä on 100 ja nro 3:n Addeilla suihkin menemään.

877024.jpg

Malli: Jaywalker

Puikot ja lanka: 2,5, itsekoolattu, ällöohut sukkalanka (oliskohan ollut Hot socks print), langankulutuksesta ei mitään hajua.

Nääkin tuli viimein valmiiksi. Kauhee mitkä värit kuvassa, silmiin ottaa oikein. Toi sininen (berry blue) on kyllä oikeastikin aika räikeä, muttei ny sentään ihan tollanen kuitenkaan. Pukinkonttiin menevät nämä.

877020.jpg

Sellasta.

Sommoro!