Monennäkösiä on taas tullu värkättyä, lienee iskenyt jonkunsortin blogiväsymys kun en oo saanut edes kuvia napsittua tekeleistä saati että tänne asti niitä, ei.

Lapasvaihtolapaset löysivät perille uuteen kotiin, elikkäs Isognun hellään huomaan. Kuinka ollakaan, ei tullut kuvaa otettua vanttuista, mutta Isognun blogista löytyy kuva poikineen. Lapasia oli hirmu kiva neuloa, tein kaksinkertaisesta Dropsin Alpacasta (iik miten ihana lanka) Breezen mallikuviolla. Varren tein siis sitä samaa palmikkoa kuin Breezejen (Breezien, Breezzzzzzzzz...) kantalapussa, kädenselkään tuli sitten sukkien päällikuviota. Ni. Vaikka tekisin joululahjaksi jollekin moiset.

Mun yllä leijuu joku parittomien sukkien kirous. Nyt mulla olis valmiina 1 kpl Jaywalkeria, 1 kpl melkein-polvisukkaa ja 1 kpl lapsen villasukkaa. Hmph. Mitähän seuraavaks, jos vaikka se Embossed leaves... Hei jos joku sattuu löytämään näille sukille parit niin reipasta yhteydenottoo vaan.

Pipo viikoillekin osallistuin sillä perusteella että mulla sattuu oleen yksi valmistunut tytön piponen. Ei, ei löydy kuvaa siitäkään, ei.

Cavern cardi jäi puolikasta hihaa vaille kun loppui lanka. Että jos joku sattuu näkemään yksinäistä, khakinväristä Tennessee-kerää jossain irrallaan niin saa ottaa yhteyttä. Mieluiten edullista sellaista, minoon peeaa.

Aloitin tuossa pari viikkoa sitten ihanuudenelämän vähähiilarista dieettiä noudattaen. Tähän mennessä on paino noussut kilon eikä farkut mene enää kiinni. Sellanen se. Snyylle ja muillekin sen verran kumminkin tiedoksi, että jos ei niitä sukulaateja ym. kumminkaan lähettäis, kun mää en käytä enää.

Tää lähtis nyt ottamaan pissanäytettä (no ei iteltä sentään), kivaa alkuviikkoa kaikkityynni!