Kiitos, kiitos Amma!!! Kyllä niin lämmittää mieltä! Niin, siis tämä...

                                   1209880.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Voi miten ihana palkinto! Haluan antaa sen eteenpäin Käksälle, Mihannalle, Marjalle, Katrille, Minnielle, Sufferiinalle, Kaisalle, Letulle Tellulle ja vielä viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, ihan jokaiselle blogiystävälle, satunnaiselle kävijälle, tutuille ja vieraammille! You make my day! 

Arkisempiin asioihin... Raahasin tänään koko kakaralauman päivystykseen silmätippoja hakemaan. Tulehdus siis kaikilla, ja oikeassa silmässä! Tämä on varmasti ensimmäinen monista, tätä se sit on kun päivähoidon aloittivat. Saas nähdä koska ekat korvatulehdukset iskee, ei olekaan vielä yhdelläkään lapsista ollut *kop kop*.

Valmista olis taas esitellä, vaan taitaa jäädä iltaan. Puikoilta on putoillut Väinö-säärystimet, Vilman Louhari Mambosta ja Kalorimetri sen kaveriksi. Nyt työn alla Ene´s scarf purppuranpunaisesta Kittenistä, taitaa tulla aikas kiva. Niin, ja kiitti vaan kaverit, Titityyhyn on käyty myös tutustumassa ja ekaa pakettia odotellaan... =)