Eilen oltiin tyttöjen muskarin kevätjuhlassa, kyllä on niin ihanaa katsella kun toiset tohkeissaan esiintyvät :) Tällaiset rinsessat kuoriutui sieltä multa-, hiekka-, ruoka- ja mitälie-kerrosten alta kun huolella jynssättiin:

591702.jpg

Sitten noihin myssyköihin... Edellisyönä tein vielä yhden Bluebell-myssyn ja viime yönä valmistui toinen Isoäidin neliö-pipo.

591707.jpg 

Tällä kertaa onnistui ihan nappiin (nyt se rasti takaseinään!)

591710.jpg

591712.jpg

Suunnittelin tekeväni tytöille myssyihin sopivat laukut; toiselle puolelle neliöitä ja toinen puoli yksivärinen tuolla vihreällä/harmaalla. Vai pitäisköhän olla kumminkin valkoinen... Onhan näitä rojekteja tässä että on aikaa miettiä.

Arvontavoitot sain tänään viimein metsästettyä, kotiin tultuani tajusin ettei posti ole huomenna auki :( Postitus menee sitten perjantaille, damn!

Olen viime aikoina suoritellut aika lailla lankaisia ostoksia. Tänään hain postista Novitan bambut, voisi alkaa pikkuhiljaa virkkailla tyttöjen mekkoja. Huivilankaa ostelin Huutiksesta ja onhan noita kaikenlaisia nyssäköitä jemmassa muutenkin...

Tieräks muuten käykö Sirdarin Snuggly dk koolaukseen? Ostin pari kerää valkoista kun halavalla sain. Vai pitääks olla villaa?

Leppoisaa helatorstaita kaikkityynni!

Muoks. Ajattelin lisätä neuleellisia suunnitelmia, tuonne sivupalkkiin. Toivottavasti siirtyvät aikanaan yksi kerrallaan ylempään laatikkoon...