...vaikka virallisesti kait huomenna olis vielä pyhä. Mulle se nyt ei tällä hetkellä tarkoita muuta kun sitä että painan pyhäkorvauksilla duunia =) Töihin on siis palattu parin päivän "joululomalta", tosin vaan yhdeksi yöksi.

Pukki kävi kyläilemässä ja lahjoi taas lapset niin että äiti saa harmaita hiuksia miettiessään minne nekin roinat taas tunkee =) Ei vaan, ihania lahjoja sai niin lapset kuin aikuisetkin, niiden parissa vierähti tehokkaasti tämä päivä. Ei edes yöpukuja saatu pois, vaan ihan rokulipäivällä oltiin. Mä tosin jouduin (äärimmäisen vastentahtoisesti tosin) vaihtamaan vaatteet ennenkuin töihin läksin.

Niin taas luulin aloittaneeni ajoissa joululahjusten värkkäämisen, vaan vielä aatonaattoyönä kahden aikaan kökötin sohvalla kiinnittämässä helmiä neitosten kruunuihin. Lahjoihin käytetty aika ei ollenkaan harmita kuitenkaan, kyllä ainakin lapsille niin mieleisiä olivat.

Että kuvapläjäystä luvassa...

1156780.jpg

Ekana Jouluystävälleni koottu paketti. Pakkasin mukaan värikkäästä hahtuvasta neulomani Booga Bagin, Salomoninsolmuhuivin (Moda 5/2007), pussin Marianne-suklaata, pussin glögimaustetta (että jotain jouluistakin olis mukana), pari kerää Mozart Color (?)-lankaa sekä virkkuukoukun. Toivottavasti paketti on mieleinen.

1156798.jpg

...vielä kassi...

1156801.jpg

Työkaverille tein sukat Regian 4 fädig Color-langasta. Peruskamaa, 4 silmukan palmikot sivuissa.

1156816.jpg

Toiselle työkaverille virkkasin Huopasesta tossut Novitan ohjeella. Kuvahan ei taas jätä mitään arvailujen varaan ;)

1156809.jpg

Viini-Jussi Ullan ohjeella Nallesta ja Woolista. Pukille lähti palkaksi tämä :) Kiva lahjaidea, täytyy tehdä toistekin.

1156814.jpg

Calorimetry kaksinkertaisesta Drops Alpacasta siskolle huivin kaveriksi.

1156819.jpg

Haisuli Janskulle. Tää on aivan kuningasidea JennyF:ltä, suurkiitokset siis! Janne ei Haisulia tunnistanut, tytöt kylläkin välittömästi nähtyään. Viereen piti tämä saada yöksi, ja pitkästä aikaa pysyi pikkumies koko yön omassa sängyssään *waves*.

1156824.jpg

Tyttöjen "peinejäkin" muisti pukki:

Ohje ("hiukan" sovellettuna): Moda 5/2007

Lanka ja puikot: Sandnes Sisu, puikot 2,5 ja 3

Uskonpuute meinasi tämän kanssa tulla, me ei ton Sisun kanssa olla kavereita ollenkaan. Hyvä kun tuli tehtyä, kyllä vaan niin pal mieleinen on neidille.

1156822.jpg

Baby bornin poncho ja kolmiohuivi

Ohje: Novita ?/?

Lanka ja puikot: Novita Palma (ei se lopu koskaaaaaaaan...), puikot 5 & koukku 5

Hauskoja nuo neidit, kun niitä pystyy niin hämäämään noilla koristuksilla. Ei tarvi kummoinenkaan tekele olla, kun siihen lätkäisee sydännapin tai muun hörselön ja heti on niin hieno että =D

1156848.jpg

Siililapaset Woolista ja jostakin Anttilan pörrölangasta. Ohje edelleen NovitaKlubin lukijoiden ekstraideoista.

1156849.jpg

Kruunut värkkäsin vielä Rinsessakeeppien kavereiksi Paolasta. Ohje Talvi-Novita 2007.

1156844.jpg

Ois kai sitä kuvatessa voinut laittaa vähän muutakin kun kynttilänvaloa, kyllä on pimiät kuvat...

Siis viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisimpänä Jouluystäväni lähettämä, ihana paketti. Kääröstä paljastui siis muistikirja, heijastimia, piparimuotteja, Marimekon lautasliinoja, ihanan lämpöiset lapaset ja lutunen avaimenperänalle joka heti katosi sen valtavan jouluroinamäärän sekaan. Niin, ja olihan paketissa myös käsirasva, joka kuvasta näköjään unohtui. Tosi tarpeen on sekin, vielä kun muistais käyttää... Tuhannet kiitokset Sinulle, Sarastus, ihana joululahja!

Nyt olen tehnyt periaatepäätöksen tehdä käsitöitä ihanvaan itelleni ainakin seuraavan kuukauden ajan. Lankoja on tullut haalittua kilokaupalla viime kuukausien aikana, luulis olevan mistä tehdä. Elellään jännittäviä aikoja, meitin kakaralauma aloittaa ensi viikolla päivähoidon! Viime viikolla käytiin tutustumassa, tytöt menee siis päiväkotiin ja Jansku perhepäivähoitajalle ensi syksyyn asti. Saas nährä kuin saadaan sitten arki kulkemaan, nukkuakin kun kai tarttis jossain välissä.

Tuli tässä mieleen, että se paljonpuhuttu blogin 1-vuotissynttäripäivä on jo ensi perjantaina. Jonkunnäköstä arvontaa vois varmaankin siis kehitellä...

Eli, arvontaan voit osallistua kertomalla parhaan käsityöaiheisen niksisi (niille täällä meinaan olis käyttöä...). Ei tämä mikään kilpailu ole, joten ei saa ottaa ressiä tosta ;) Jätähän kommenttisi lootaan, vastausaikaa voisin antaa vaikka...hmmm...1.1.2008 klo 18 asti!