Minäpä sain eilen paketin, trallalallalaaaaa... Eilisen päivän hehkuttelin paketin sisältöä, mutta en valitettavasti ehtinyt sitä tänne julkistamaan.

Kyseessä oli siis Lankaa ja lapasia-blogin synttäriarvonta, jonka voitin (jee!!). Tällaisia ihanuuksia sain:

848147.jpg

Ihania, ihania asioita! Paketissa siis oli kiva kirje, kaksi kerää Miniä (uusi tuttavuus, lempiväriä vielä), kerä tosi kaunista Gedifran puuvillasukkalankaa (sattuipas sopivasti, näin Sukkasadon aikaan), ihastuttava enkelikännykoru, 3 tuoksukynttilää (lempituoksuani) ja vielä kaksi enkelinappia. Olen sanaton!!! Kiitos Lettu, hemmottelet minut pilalle =) Ja mikä telepaattinen lahjakkuus, nämä oli just eikä melkein mun lemppareita kaikki! Kiitoskiitoskiitos!

Tähänkin piti sitten tunkea mukaan

848161.jpg

Sukka-aiheisia suunnitelmia on paljon ja lankojakin löytyy, mutta niin löytyy myös muita suunnitelmia. Onhan tässä tosin aikaa, ja ainakin lapset tarvii uusia sukkia syksyksi. Nytkin on aktiivisesti kesken sekä Jaywalker että Nalle-polvisukka, vain inspiraatiota odotellaan.

Niin, ja onhan meillä tässä juhlan aihettakin, nimittäin...

848166.jpg

 

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws 2 vuotta!