Mitään isompaa en ole saanut valmiiksi asti, vaikka yritys on kova. Tässäpä tällaisia pienempiä viimeaikaisia:

1060297.jpg

Waving lace socks (Favorite socks) siskolle synttärilahjaksi.

Lanka ja puikot: Regia 4-fädig, sukkikset nro 2,5

Kiva malli ja kiva lanka. Teen toistekin. Jostain syystä nuo langankierrot ei mulla tahdo koskaan onnistua, niinkun ei näissäkään. Ihan nätit näistä silti tuli.

1060302.jpg

1060307.jpg

Korvaläppämyssy Janskulle

Lanka ja puikot: Sandnes Tove, nro 4,5 pyörö + sukkapuikot

Ohje omasta päästä kun en tuohon hätään löytänyt valmistakaan. Silmukoita oli muistaakseni n. 100, korväläpän silmukat poimin reunasta jälkeenpäin. Mä oon aivan toivoton noiden ohjeiden kirjaamisessa, nuokin kirjoitin johonkin lapulle ja... Niin, arvaat varmaan, ei löydy mistään. Mainittakoon, että sain viimein joku aika sitten ostettua itselleni vihkon ihan tuohon tarkoitukseen, se vaan on aina eri paikassa ku mää ja neulomukset. Toisaalta korvaläppiin en ole ollenkaan tyytyväinen että eipä haittaa vaikka joutuis uudelleen miettimään. Näitä tulee meinaan varmasti lisää, tykästyin kovasti Toveen. Ihanan pehmeä ja lämmin lakki. Kokinpunttiin tämä on menossa, että jonkunlaista koristetta tuohon vielä pitäis keksiä.

1060314.jpg

Säärystimet tytöille

Lanka ja puikot: Novita Teddy, sukkapuikot nro 5,5

Ihan perus 1 o, 1 n-joustinta nämä, ylös tein reikärivin, johon pujotin ketjusilmukkanyörin. Ylhäällä koristeena ketjusilmukkakaaret. Toiset säärystimet meinasin oranssista Teddysta, toinen on valmiina. Näihin sain onneksi kulutettua viimetalvisia jämiä, nimittäin...

Eilen lähdettiin kyläilemään Lahden mummolassa, ja samalla piti käväistä Anttilassa (muka) hyvien tarjousten perässä. Mopo sun muut kulkupelit lähti totaalisesti käsistä ja mukaan tarttui liivin verran Teddya itelle, liivien verran Kuuraa tytöille, asustesetin verran Mamboa, joululahjoihin Tango Fania, Floricaa huiviin ja sormikkaisiin, Fiestaa ja Sonjaa ihan muuten vaan ja Sofiaa kun oli niin halpaa. Sen verran joka tapauksessa tuli hamstrattua etten kehdannut etes kuvaa ottaa. Ja Tapion pakettiakin odottelen... Hui.

Niin, ja olihan mulla jotain vielä:

1060330.jpg

Pikkusukat pikkupojalle

Lanka ja puikot: Schoeller+Stahl Fortissima socka, puikot nro 2,5

1-vuotiaalle näitä kaavailin, toivottavasti sopivat. Hauska tuo lanka, taitaa Janskukin saada jotain tuosta, ei näissä pienissä langanmenekki päätä huimaa.

Siinäpä ne, lisää ensi numerossa =)

Mistä tulikin muuten mieleen, että kauan kaivattu Interweave Knits tuli viime viikolla (tilasin elokuussa). Pah. Ei niin mitään.