...ja se on I-HA-NA. Täydellinen malli, ihana lanka, tämä on kyllä ihan kaikkien aikojen mieleisin tekele!! Niin, sanoinko jo että tämä on ihana ;) Ai mikä niin? No tämä:

648956.jpg

Tämä kaunotar tässä on Vilman Sagittaria-huivi, se on nyt se spesiaalimalli mitä alpakalle hain. Etsin sellaista aivotonta välityötä jota tehdessä voisi katsoa telkkaria ja surffailla netissä. Tämä ei nyt ihan niitä kriteereitä täytä, katsetta ei voinut irrottaa sekunniksikaan työstä ja silti tuossa on roppakaupalla virheitä ;) Mutta älyttömän kivaa tuon tekeminen oli, valmistui kahdessa yössä. Tänä aamuna tämän vielä pingottelin ennen nukkumaan menoa ja se sai rauhassa prässäytyä petarin alla. Hyvä kun nukkua maltoin :)

Alku oli tosi hankala, en ole tuollaista niskasta aloitettavaa ennen tehnyt joten ihan perusperiaatteetkin oli hukassa. Lähestyin Vilmaa s-postilla ja sain aivan upeat ohjeet, en voi kyllin kiittää!!! Seuraavan kun teen niin se tulee kyllä sitten ehdottomasti paksummasta langasta (ja seuraava tulee ihan varmasti!). Tämä pääsee käyttöön juhannuksen jälkeen häihin. Niin sanoinks mä jo että tämä on ihana? Tuhannet kiitokset siis vielä Vilmalle ohjeesta ja opastuksesta!

648974.jpg