On tässä taas ollut niin monta rautaa tulessa yhtä aikaa (lue=neulomuksia puikoilla), että valmista ei ole tuntunut tulleen miesmuistiin. Mutta nyt on (jee):

1836522.jpg

Malli: Pojan pusero (koko 110/116), Moda 4/2008

Lanka ja puikot: Sirdar Snuggly dk (219,5 g), puikot nro 3 ja 3,5

Muuta: Mulla oli jemmassa (ja on edelleen) useampia keriä tuota Snugglya, mutta ei mitään väriä niin paljoa että olis saanut yksivärisen tehdä. Luonnonvalkoinen loppui kesken, siksi nuo hihat on tollaset eripariset. Tykkään edelleen paljon Snugglysta, on riittoisaa, pehmeää ja konepestävää. Lisäksi sille on paljon lasten ohjeita, melkein joka Modassahan niitä tuntuu olevan. Eikä natise neulottaessa (siis onko mitään inhottavampaa kuin tekokuitulangan narina? Yyyyyyyhhh...). Olipas taas mainospuhe :)

Ja katsokaa, miten on mieleinen saajalleen...

1836548.jpg

1836556.jpg

1836565.jpg

Vai lieneekö väsynyt tuo pikkumies... Hiukka reilu tuli neuleesta mutta onhan nuo ainakin tähän asti olleet semmoista kasvavaa sorttia.

Niin ja on mulla muutakin (*waves*)

1836583.jpg

Malli: Spiral eyelet socks

Lanka ja puikot: Seacoast handpainted panda (82,2 g), väri retro (60 % merino, 30 % bambu, 10 % nylon. Iiiiiiiiik!) . Puikot nro 2,5.

Muuta: En tykkää pätkävärjätyistä, paitsi silloin kun värit on edes jotakuinkin kavereita. Näissäkin nuo värit on aivan upeita mutta piruako niitä pitää mennä kaikkia samaan lankaan sotkemaan. Reikärivit pitäisi mennä sukissa eri päin, mutta vielähän tässä on tätä vuotta jäljellä (vrt. uudenvuodenlupaukseni)... Räpätyksestä huolimatta tykkään kyllä sukista kovasti, enkä vähiten juuri langan ihanan tunnun vuoksi. Mallikin sopii lankaan mielestäni ihan mukavasti, lopputulos ei ole ihan niin levoton. Pakko muuten se vielä myöntää, että viime kuvan jälkeen repäisin Harmonyt huitsin hittoon työstä ja vaihdoin Novitalaiset tilalle ;) Jotenkin ne puiset hienoudet ei mun käteen sovi.

Nämä sukkaset ihan alkulämmittelynä tätä varten:

sukkasatonappi08.jpg

Pitihän sitä taas mukaan lähteä. Ei ole pahemmin tullut sukkia viime aikoina tehtyäkään. Tekis nyt jo viimein mieli opetella se magic loop.

Janskun peitto on kasaamisvaiheessa. Kyllä se siitä vielä. Ehkäpä aloitan jotain uuttakin taas.

Ensi numeroon...

Moooooi!

Edit: Uusi pohja Bluelta. Se näissä pohjien venkslaamisessa vaan on, että sitten joutuu aina rukkaamaan noita kuvakokoja. Ny en jaksa, olkoon. Voi olla että painun muutenkin Bloggeriin kohta.