Photobucket

Tänään saapui SNY:n pirtsakka maaliskuun paketti: kaksi kerää Minni-lankaa, paketti pääsiäiskoristeita ja teetä. Oikein pääsiäisteemaan sopivaa kaikki, siis kiitoksia Ystäväni ja hauskaa pääsiäistä myös Sinulle!

Sitten näihin valmistuneisiin, viimein... Photobucket

Paksua paksulle-toppi (Novita ?/2003)

Lanka ja puikot: Tuohon nyt upotin sen minkälie, Novitan-Popina-Huutiksesta-ostetun kammotuksen (447,3 g). Puikot nro 6.

Muuta: Kyllä mä tätä pitänyt olen vaikka lanka onkin kamalaa, tykkään noista palmikoista ja kauluksesta. Vähän jouluinen fiilis tuossa kyllä on, mutta mä nyt olen muutenkin vähän tällainen tonttu... =D

1372697.jpg

Liekkilapaset kaverin pojalle, koko 116  (Kuvio taasen NovitaKlubin lukijoiden ekstraideoista)

Lanka ja puikot: Novita 7 veljestä (46,2 g), puikot nro 3

Muuta: Ei muuta. Ei niin mitään.

1372698.jpg

Jenga-ponchon uusi tuleminen (Moda 4/2006)

Lanka ja puikot: No se Jenga (233,9 g), puikot nro 7.

Muuta: Joku ehkä saattaa muistaa, että täällä on aiemminkin vilautettu samanmoista. Viime talvena tein ekan version, mutta siitä tuli kauhee teltta eikä tullut käytettyä ja niin purin tekeleen jo viime keväänä. Nyt tein aika lailla pienemmän, sopiva tuli. Vielä kun osais käyttää ponchoja.

Photobucket

Jenganhävityskauluri

Lanka ja puikot: Edelleen se Jenga (77,9 g), puikot nro 8.

Muuta: Ajattelin tuunailla vielä tuohon ponchoon tai sit kauluriin napit tai jonkun muun tsydeemin, sais ne sitten yhdistettyä halutessaan. Tämä nyt vaan on niin äärimmäisen epäkiinnostava setti, että taitaa jäädä aikaan tulevaan...

Ei kai muuten mistään huomaa, että osa kuvista on siirretty Photobucketin kautta ja osa koneelta suoraan... Näin se ihmelapsi säätää...=)

Photobucket

Huopatossut (kevät-Novita 2007?)

Lanka ja koukku: Novita Huopanen (piirun verran vaille 200 g), koukku nro 8

Muuta: Käytän töissä huopatossuja, ja kun viimetalviset oli jo kovin riekaleina piti tehdä uudet. Näihin laitoin oikein lateksimaidosta pohjat, kyllä nyt kelpaa hipsutella.

Photobucket

Säärystimet itselle (40 s, 6 s:n palmikot sivuissa)

Lanka ja puikot: Novita Rustika (99 g), puikot nro 6

Muuta: Ihanasti lämmittävät nämä, niin kauan kuin kestävät. Jonkun verran on olleet jo käytössä ja heti vanuneet ja nyppyyntyneet. Eihän näillä kyllä minnekään päivätansseihin ole tarkoitus mennäkään, yökäytössä vain ovat.

Photobucket

Janskun sukat (44 s)

Lanka ja puikot: Schoeller+Stahl Fortissima socka (45,5 g), puikot nro 2,5

Siinäpä niitä taasen. Paksujen villalankojen laatikko vajeni mukavasti Lankahamstereiden aikana, nyt vuorossa sukkia ja huiveja.

Ensi kertaan... Moro!