Ihan uhallani esittelen nämä mun tämänhetkiset rojektit.

572443.jpg

Tästä tulee isona kolmiohuivi tytölle, kuva vähän tekeleen takaa pilkottaakin. Lanka on ehdottomasti "mäentykkää"-osastoa, näyttää ihan pastelliselta oksennukselta. Yäk. Sitä nyt kumminkin oli täysi kerä että johonkin se pitää saada hukattua. Aloitin huivia tekemään ohjeen 155 silmukalla, mutta koska mä en ikipäivänä tuollaista laittaisi päähän ja tytöille oli tarkoitus tehdäkin purin alun ja tein reilusti pienemmän. En jaksanut laskea kuinka paljon silmukoita siinä nyt on, pitää katsoa sitten valmiista. Tuossa lehden kuvassakin huivi on jotenkin kummallisesti rytätty niskasta, näyttää tuollekin neitokaiselle olevan ainakin viisi numeroa liian suuri. No, eipä siitä sen enempää. Virkkaus on vaihteeksi ihan kivaa, ainut vaan et en osaa telkkaria katsoa samalla niinkuin neuloessa. Ehkäpä opin. Tuo on kiva ottaa kyllä uloskin mukaan (jos vaan ehtis joskus istua niin kauan et ehtis alkua pidemmälle...).

572450.jpg

Tässä on sitten se paljon puhuttu pitsineulepusero. Palmikot ei tuosta kuvasta nyt erotu ollenkaan, mutta ei niissä mitään ihmeellistä ole. Tuo on ollut viime perjantaista asti lepäämässä. Enää ei puutu ku loput =)

P.s. Jos ette kerro kenellekään (ainakaan Miähelle), niin kävin äsken Lankalinjalla kylässä. Piti vielä sitä Snugglya tilata "kun sitä kerran vielä oli", aion kesän mittaan tehdä Janskulle siitä raitapaidan ja tytöille bolerot. Niin ja Novitalta tilasin Bambua tyttöjen mekkoihin. Mutta ne oli tarjouksessa, et sitä ei lasketa.