Rasittavaa tämä juhliminen. Nyt väsyttää, vaan 7.30 asti pitäis vielä jaksella.

Eilen herättyäni kysyin tytöiltä mitä olivat puuhanneet päivän mittaan. Vastaus oli: "Me tehtiin sulle kortit, mutta se on salaisuus eikä sitä saa kertoa" =) Tänä aamuna en saanut kahvia sänkyyn, sillä koko porukka oli unten mailla kun tulin töistä. Kortit sain ja laulutkin, lahjatoiveeksi olin esittänyt kaksi kukkaa. Ihanat krysanteemi ja ruukkuruusu olikin sitten odottamassa. Kakkuakin oli:

584401.jpg

Niin, aamulla en jaksanut etsiä kameraan uusia pattereita ja illalla kakku oli tämän näköinen.

584399.jpg

Äitienpäivälounastakin sain. Mies oli tapojensa vastaisesti laittanut vihanneksiakin lautaselle. Itse lounashan oli aika "äijäruokaa" mutta oikein hyvää sellaista.

Ihania ne <3 Kyllä taas jaksaa...

Töissä on ollut tosi rauhallinen viikonloppu, tänä yönä tosin vipinää tiedossa enemmän. Eilen Viisuja katsellessani hehkutin tätä duunia; kotona jos valvoo myöhään on koko ajan takaraivossa tieto siitä, että aamulla joutuu kumminkin heräämään aikaisin. Täällä voi surutta katsella ihan viimeisetkin telkkaohjelmat. Mulle tämä yötyö on sopinut ihmeen hyvin, vaikka alkuun pelkäsin miten menee. Voin kyllä suositella kaikille; siis jos ei sellainen pikkuseikka haittaa että aina väsyttää.

Vähänks meillä on kaikkea ihanaa tiedossa. Ensi tiistaina on tyttöjen muskarin kevätjuhlat ja lauantaina mennään Ti-ti-nallekonserttiin. Helsingin monikkoperheyhdistyksen kesäbileet on ensi kuun puolella ja juhannuksen jälkeen päästään häihinkin. Upeeta. Neiti Milli Mollisen nimipäivät on ensi lauantaina, vois vaiks jonkun kakkusen väsätä. Jotain ihan tavallista vaan, olen koristelu- ja idearajoitteinen. Onneksi neiti ei vielä osaa surffata netin aalloilla, onhan täällä nähty jos vaikka minkälaisia ihanuuksia.

Haluan vielä kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita kommenteistanne, kiva tietää mikä teitä kiinnostaa. Neuleet suurinta osaa vaan oli aika yllätys se, että noitten leipomusten ym. perässäkin tänne on eksytty. Käsitöitä ja toisaalta herkkuja toivottiin lisää; parhaani teen, katsotaan mihin se riittää =)