Arvonta-aika päättyi ja satunnaislukugeneraattorilla mallia "Miäs" arvottiin voittaja. Prosessi meni vähän tähän malliin:

Aiju: Sano joku luku ykkösestä kuuteentoista.

Miäs: Mitä tää ny taas on?

A: Sano ny vaan.

M: Hö. No 12.

Elikkäs, onneksi olkoon

Marja!!!

Laittelehan yhteystietojasi s-postiini aijunoma at luukku.com, mieluusti tämänhetkisen lempivärin kera.

Meidän vuosi alkoi odotetusti sairastamisen merkeissä, molemmat tytöt mahataudissa. Epäkivaa. Kukaan ei kai sitten huomannut kertoa noille, että yleensä lapset alkaa sairastaa sen jälkeen kun aloittavat päivähoidon, ei ennen. Jänskättää, että ehtivätkö parantua loppuviikoksi, torstaina niillä olisi eka hoitopäivä. Noissa yöhommissa kun on semmoinen epäkohta, että kun molemmat vanhemmat ei voi olla yhtä aikaa sairasta lasta hoitamassa(eli mä en voi olla yötä pois töistä kun Miäs on kerran kotona) niin se on sitten vaan sinniteltävä päivät potilaan kanssa nukkumatta. Aivan törkeätä minusta, ihan niinku ei ihmisen tarvis nukkua ollenkaan. Muutenkin tuntuu siltä, että yötyöläiset on ihan alinta kastia ja täysin hyödyttömiä työpaikalla *puhisee*. No, jospa uusi vuosi toisi kaiken muun hyvän lisäksi jotain parannusta tuohonkin ;)

Mutta, vielä kerran kiitoksia kaikille vinkkejä antaneille, hyviä juttuja tuli. Ainakin se Magic Loop-juttu olis tän vuoden tavoitteissa, kun inhoan sukkia neuloessa sitä ainaista puikkojen vekslausta. Kolmen puikon päättelyä olen jonkun verran käyttänytkin, mutta virkkaamalla yhdistämistä en ole kokeillut.

Leppoisaa viikon jatkoa kaikille!