Eedittiä: Lisätty vielä yksi testitulos. On se niiiiin äijä =O

Kävin tekemässä Rouva Oranssin yllyttämänä sukupuolitestin täällä. Tulos oli melko hämmentävä:

HS.fi:n Oletko mies vai nainen? -testin mukaan olen

51-prosenttisesti nainen ja 49-prosenttisesti mies.

En sit tiä mikä tuon tuloksen sai aikaan; sekö, että osaan avata kaljapullon käyttämättä avaajaa? Ajattelemisen aihetta antaa kieltämättä.

Testasin vielä Sielunmaisemani täällä:

Olen Perinteinen Suomi-idylli (NI!):

Perinteinen jalat maassa -tyyppi. Ei hätkähdä pienistä ja uskoo maalaisjärjen voimaan. Luottaa auktoriteettiin. Tulee helposti toimeen muiden kanssa ja ymmärtää myös ujompiaan. Rento ja rempseä, usein kuvailtu "hyvänä tyyppinä". Mies on porukassaan se rehti ja reilu suomalainen. Nainen saattaa olla "yksi jätkistä", naisellisuus saattaa olla kadoksissa tai sitä ei haluta korostaa. Ei pane suurta painoa ulkonäölle, vaan luottaa käytännöllisyyteen. Ei pelkää haasteita.

Mitähän muuta... Sain lapasvaihtoparin, ja nyt on käynnissä kuumeinen ohjeen metsästys. Mukavia nämä.

Bambu-pusero on yllättävän isotöinen, alkuun ajattelin että senhän ny huitasee ihan tosta vaan. Osansa tietty silläkin että pystyn tekemään vain pienen pätkän kerrallaan ennenku ranne suuttuu. Hiukan saattaa vaikuttaa myös se, ettei vois vähempää kiinnostaa. Jo se langanpätkien määrä on niin masentava, kukahan ne sitten aikanaan päättelis? Taitanen etsiä jonkun pikkupikku välityön, ehkä se inspiraatio sitten löytyy uudestaan. Vaikka Snyylle jotain.

Kävijälaskuri raksuttaa kohti 20000. Huimaa. Tars kattoo jos vaikka jotain häppenkinkiä juhlan kunniaksi järjestäis.

Kivaa keskiviikkoa!