Mulla on rytmit sekaisin. Heräilin tuossa ennen neljää, mutta onpa ihanaa kun on nyt hetki sitä kuuluisaa "omaa aikaa". Niinpä ajattelin pitkästä aikaa vähän valmistuneita esitellä.

1128309.jpg

Tytön lapaset

Ohje: Omasta päästä (ja sen kyllä huomaa)

Lanka ja puikot: Sandnes Tove, vähän reilu 50 g, puikot nro 4

Tein nämä omaan käteen sopiviksi, päättelin omaan surullisenkuuluisaan tyyliini, että pesun jälkeen sopisivat 110-senttiselle. Nämä pyörivät koneessa useampaankin otteeseen ennenkuin kutistuivat sen verran että sopivat suunnilleen neitoselle. Koristelut tehty myöskin vanhaan tuttuun "aivot narikkaan"-tyyliin =) Pukin konttiin menossa.

 

1128311.jpg

Siililapaset tytölle

Lanka ja puikot: Novita Wool (reilu 50 g) ja Tango Fani, puikot nro 4

Ohje: Novita Klubin lukijoiden ekstraideat

Nämä on tehty kaksinkertaisesta Woolista, lapasten selkämyksessä kulkee tuon Tango Fanin kanssa yksinkertainen Wool (olipa taas viksusti selitetty..). Mahdottoman kiva ohje, tämmöiset pitäisi vielä tehdä toisellekin tyttärelle ja ehkä kummitytöllekin. Jouluunhan on vielä aikaa... =)

 

1128312.jpg

Palmikkoneuletakki tytölle

Ohje: Moda ?/2007 (uusin), koko 110 cm

Lanka ja puikot: Sirdar Snuggly dk, puikot 3,5 ja 4

Tämähän piti olla sellainen "välityö" että huitasenpa vaan valmiiksi. Ikä ja terveys tämän värkkäämisessä meinasi mennä, joten toista ei taida tulla. Pukin konttiin.

1128317.jpg

...vielä takaa. Olen kovasti ihastunut tuohon vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmään, tässä se vaan ei toimi niin hyvin kuin tahtoisin. Turhan tumma sävy tuo Snugglyn Chocolate.

 

1128321.jpg

Rinsessakeepit tytöille

Ohje: Talvi-Novita 2007

Lanka ja koukku: Novita Paola (100 g/kipale) ja Novita Amor, koukku nro 5

Kuva ei tee oikeutta näille, tuli aika söpöt mun mielestä. Napit vielä puuttuu, ja kruunutkin ajattelin näiden seuraksi tehdä. Taitanen värkätä kummitytölle vielä moisen, kun tuota Amoriakin vielä jäi. Pukin konttiin.

 

1128310.jpg

Tässä nyt sitten ovat nämä joulumekot vuoritettuina  (kiitos äiti!) ja valmiina maailman valloitukseen ;) Eilen oli tyttöjen muskarin joulujuhlat, mekot saivat paljon kehuja. Niitä korvat punaisina kuuntelin, vitsit että tämä on kiva laji tämä värkkääminen!

Semmoisia tällä kertaa. Näiden lisäksi on pajalta valmistunut salaisuuksia, jotka esitellään sitten joulun jälkeen (jos muistetaan...). Yhden Fetchingin tein Dropsin Alpakasta, mutta tuli liian pieni joten odottaa joko purkua tai kaapin perukoille kätkemistä. Viime yönä värkkäsin huopatossuja joululahjaksi Sandnesin Easysta, mutta ei oikein tullu kivat, taitavat päätyä itselleni kotitossuiksi. Huopasesta valmistuivat megalomaaniset tumput miehelle joululahjaksi, mutta enpä niitä viitsinyt alkaa kuvaamaan, ihan peruskauraa. Ajattelin paketoida huovuttamattomina, tulee sitten sopivat kun pääsee muotoilemaan saajan kädessä. Kaikenlaisia suunnitelmia vielä olisi, älkää pliis kukaan kertoko mulle miten monta päivää jouluun oikeasti enää on =D Joulukorttejakaan saanut vielä kirjoitettua, mutta onhan tässä vielä aikaa...

Aurinko tuntuu paistavan taas risukasaan, jään nauttimaan olotilasta.

Rauhallista ja stressitöntä joulunalusaikaa kaikille!