...pitkästä aikaa. Tuntuu ettei ole ollut oikein mitään sanottavaa, olen keskittynyt lähinnä ihailemaan toisten tuotoksia. Viimein mullakin on vähän valmista esitellä.

746990.jpg

Simmonen. Punaisen topin malli ja koko sama kuin edellisenkin, lanka Tennessee. Tulihan tehtyä.

749400.jpg

Malli: Feather and fan, ohje täältä.

Mitat: 130 x 85 cm

Lanka: Gjestal Topp mohair, menekki 85 g

Puikot: nro 6

Olis tuosta voinut pitemmänkin tehdä, varsinkin kun lankaa jäi. Menköön noin.

749371.jpg

Tommonenki vielä. Toihan on Jaywalker, tehty itse koolatusta Hot socks printistä. Kannattaa muuten ensin kieputtaa krapulapäissään 4 metrin vyyhti ja sitten mytätä se värikattilaan niin että raitojen pituudeksi tulee about 10 cm *taputtaa itseään päälaelle*.

Tiistaina kävin lasten kanssa Lahden mummolassa. Koska muksuille oli hoitajia tarjolla pilvin pimein (miksköhän ei koskaan täällä kotikylässä...) karkasin kylille. Cittarista pomppasi koriin tarjous-Bambua, ajattelin siitä sitä kesä-Novitan raitapaitaa. Tiäräks, sitä sinivalkoista. Oliskohan kerän hinnaksi tullut jotain 3,30. Kotona huomasin että olin ostanut sinistä liika vähän ja kävin meitin Säästö-Pörssistä hakemassa puuttuvat normaalihintaan 2,90/kerä =)

Puikoilla on nyt bolero kummitytölle Sirdar Snugglysta. En oikein tiä kehtaako sitä näin julkisesti tunnustaa, mut mä tykkään siitä langasta aivan älyttömästi. Tosi pehmeää eikä yhtään muovilangan tuntuista. Jospa ehtisin tänä yönä (tai aamuahan tämä kai jo) sen pähkäilemään valmiiksi niin huomenissa voisin sen täälläkin esitellä. Syytä olis valmistua, on tainnut mammalla karata taasen mopo käsistä näiden neuleellisten suunnitelmien suhteen.

Vielä loppukevennys...

746992.jpg  

Mitä isot edellä... =D Kyllä mä vielä muistan sen ajan, kun mun langat oikeesti mahtui tuohon koppaan. Eikä siitä taida olla kuin reilu puoli vuotta *hups*.

Palaillaan!

P.s Uusi biisi vaihdettu ratioon. Tällä kertaa jotain ihan muuta.