Kaikki varmaan tietää, että vanhat Pirkan neuleohjeet on muuttaneet tänne, mutta oletteko huomanneet että sinne on lisätty uusiakin ohjeita? Mä satuin viime yönä katsomaan nuo läpi ja löysin yhtä sun toistakin ihanaa. Tähän toppiin ihastuin erityisesti. Jatkoin sitten surffaamista ja etsiskelin tuota Tiago-lankaa. Kuinka ollakaan, Lankalinjalla sattui juuri olemaan tarjouksessa 6,20 e kerä. Pikaisella laskutoimituksella L-kokoisen topin hinnaksi ilman kukkia tulisi siis vaivaiset 62 e. Tämä käsityöharrastus on siitäkin hyvä, että itse tekemällä kuulemma säästää =)

Mun Fifi on valmis. Vähän isommankin siitä olis voinut tehdä, mutta viimeisillä kerroksilla huomasin tehneeni virheen jota en sitten jaksanut alkaa metsästämään. Sitä paitsi alkoi ankarasti tympiä tuo mustankirjava Hippy. Tämä oli mun eka kokemus tuosta langasta ja jää toivottavasti viimeiseksi. Tykkään vaan pehmeistä langoista ja väriä pitää olla. Johtuu varmaan siitä, että nykyään tuo auringonvalo on mulle aika vieras ilmiö, kun yöaikaan tulee enempi oltua valveilla. Kunhan saan nuo työn alla olevat valmiiksi pitää etsiä joku oikein ihana malli ja lanka. Ehkä jotain niistä hahtuvista.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

ps. Ensi viikonloppuna lapset menee hoitoon ja tämä mamma taitaa vetää tanssikengät jalkaan pitkästä aikaa. Vähänks ootan... =) 

Friendster